Schimbare. Nu toate școlile închid! Surse: Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare rămân deschise zilele următoare

Zilele trecute, Guvernul anunțase că toate școlile se închid pentru buna desfășurare a alegerilor de duminică. Se pare că s-a revenit asupra decizie, se închid doar cele în care se organizează alegeri.

Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare nu se mai închid de joi, a declarat pentru Edupedu.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București. Roxana Cercel a precizat că orele trec în online, de joi, numai în cazul unităților școlare care organizează secții de votare, anunță G4Media.

Schimbare. Nu toate școlile închid! Surse: Grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare rămân deschise zilele următoare 1

Potrivit surselor Edupedu.ro, regula se menține în toată țara: grădinițele și școlile care nu sunt secții de votare nu își suspendă cursurile la finalul săptămânii și începutul săptămânii viitoare.

“Doar unitățile școlare care organizează secții de votare își suspendă cursurile de joi până marți. Părinții copiilor din grădinițele și școlile care nu sunt secții îi duc în continuare la grădiniță și la ore, pe același program”, a declarat pentru Edupedu.ro purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar din București (ISMB), Roxana Cercel.