Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
RATBV Brașov inaugurează curse spre Tărlungeni și suplimentează cursele spre Râșnov, Codlea și Prejmer

RATBV Brașov inaugurează curse spre Tărlungeni și suplimentează cursele spre Râșnov, Codlea și Prejmer

Last Updated on septembrie 22, 2020 Ratbv Brașov anunță că a suplimentat cursele spre Râșnov și va inaugura de joi curse regulate spre Tărlungeni. Tot de joi vor fi suplimentate cursele spre Codlea și Prejmer.

Linia 530, Brașov – Tărlungeni va avea traseu între zonele Gemenii, din Brașov și Pod Zizin, din Tărlungeni. Traseul exact al acestei rute va fi următorul:
– dus: Gemenii (Brașov) – Str. Zizinului – DJ 103B – DJ 103A – Podul Zizin.
– întors: Podul Zizin – DJ 103A – DJ 103B – Str. Zizinului (Brașov) – Gemenii (Brașov).

RATBV Brașov inaugurează curse spre Tărlungeni și suplimentează cursele spre Râșnov, Codlea și Prejmer 1

În ceea ce privește stațiile în care se vor realiza îmbarcarea și debarcarea călătorilor, autobuzele ce vor deservi viitorul traseu 530 vor opri în stațiile:
– dus: Gemenii – Poligrafie – Romradiatoare – Carfil – Cernatului – Izvorului (Tărlungeni) – Intrare Cărpiniș – Primăria Tărlungeni – Podul Zizin;

– întors: Podul Zizin – Primăria Tărlungeni – Intersecție Cărpiniș – Izvorului – Cernatului (Brașov) – Carfil – Romradiatoare – Poligrafie – Gemenii.

Lungimea traseului tur – retur este de 24,7 km, iar frecvența de succedare a autobuzelor este de 30 minute în intervalele orelor de vârf ale zilelor lucrătoare și de 60 minute în restul intervalelor și în zilele de week-end. Prețul unei călătorii cu autobuzele ce vor deservi linia 530 va fi de 5 lei, iar cel al unui abonament lunar de 170 de lei.

În ceea ce privește circulația spre municipiul Codlea a fost decisă suplimentarea numărului de autobuze în intervalele de vârf ale zilelor lucrătoare, astfel încât să se asigure o frecvență de succedare de 23 minute între orele 6:00 – 8:30 și 12:00 – 17:30.

Cât despre linia 520, a fost luată măsura suplimentării numărului de vehicule și îmbunătățirea frecvenței de circulație atât în zilele lucrătoare, cât și în week-end.

Frecvența de circulație va fi de 40 minute pe întreg intervalul de funcționare din zilele lucrătoare, cât și între orele 8:30 – 16:30 din zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale.

RATBV a suplimentat de ieri și numărul de curse pe traseul Brașov – Râșnov (120), astfel încât frecvența de circulație la orele de vârf (dimineața și după-amiaza) practic s-a dublat: de la 80 min. la 40 min. Numărul de curse a fost suplimentat și în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, de la 5 curse/zi la 11 curse/zi, asigurându-se plecări în întregul interval al zilei.

În cazul tuturor liniilor menționate mai sus, graficele lor de circulație vor fi postate în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”. Pentru evitarea oricăror confuzii, noile afișe vor purta mențiunea ”Valabil din data de 24 septembrie 2020”, excepție făcând afișele corespunzătoare liniei 120, care vor avea înscris ”Valabil din data de 21 septembrie 2020”.

Previous Story

RATBV Brașov. Noul traseu pentru linia 36

Next Story

Video Brașov. Depășire de infarct. Mașină la un pas să fie aruncată în TIR