Ovidiu: „Surpriza produsă de Allen Coliban la Brașov este mai impresionantă decât schimbările produse în București ori Timișoara. Cred că Brașovul va deveni, în următorii ani, un etalon pentru ceea ce înseamnă evoluție, performanță și bun simț“

Last Updated on septembrie 28, 2020 Brașov, București, Timișoara, surprizele plăcute ale alegerilor de duminică. Stilul vechi de a face politică nu a mai fost tolerat de majoritatea celor care au mers la urne.

Ovidiu Jelea: „PE SCURT, DESPRE REZULTATELE ALEGERILOR.
Cel mai frumos oraș din România se dovedește a fi și cel mai orientat către viitor, către schimbare. Surpriza produsă de Allen Coliban la Brașov este mai impresionantă decât schimbările produse în București ori Timișoara.

Ovidiu: „Surpriza produsă de Allen Coliban la Brașov este mai impresionantă decât schimbările produse în București ori Timișoara. Cred că Brașovul va deveni, în următorii ani, un etalon pentru ceea ce înseamnă evoluție, performanță și bun simț“ 1

Numărul oamenilor care au votat din nou contra schimbării în capitală a fost îngrijorător de mare, iar faptul că locuitorii Sectorului 5 l-au văzut pe Piedone ca fiind singura soluție viabilă, deși riscul ca votul să fie irosit din cauza condamnării acestuia în dosarul Colectiv este foarte mare, e un indiciu clar că Bucureștiul mai are mult până să poată fi numit oraș civilizat.

Schimbarea a fost impresionantă și la Timișoara, însă acolo alternativa era un personaj de desene animate, în timp ce George Scripcaru reușise până acum să țină Brașovul în fruntea drumului României spre civilizație.

Concret, Brașovul a făcut un pas dinspre bine înspre și mai bine, iar asta spune multe despre calitatea vieții de aici și despre perspectivele de viitor pe care le oferă orașul.

Cred că Brașovul va deveni, în următorii ani, un etalon pentru ceea ce înseamnă evoluție, performanță și bun simț.
M-am referit mai mult la București și la Brașov, fiindcă acestea sunt locurile unde mi-am petrecut timpul în ultimii ani. Aș spune ceva și despre Suceava, orașul meu natal, însă nu prea sunt multe de zis, fiindcă de zeci de ani e aceeași atmosferă încremenită ce poate fi găsită în multe dintre localitățile României.

Îmi amintesc cum jucam ”pac-pac” cu tuburile cu săgeți pe șantierul catedralei uriașe care s-a construit în cartierul meu, dar nu îmi aduc aminte ca Suceava să fi avut vreodată alt primar decât cel care a câștigat și acum”.

Previous Story

Brașov. Paul, mesaj de susținere pentru George Scripcaru: „Sunt generația care mâncam sandvișuri cu multa varza de la chioșcurile de lângă gara, sunt generația care ma saturasem de tirurile de pe bulevardul Gării,  sunt generația care …”

Next Story

Brașov. Susținătoare USR jignită și insultată la numărarea voturilor. „M-a sunat fiică-mea, bocind…”