Lidl demolează magazinul din Făgăraș

Last Updated on septembrie 22, 2020 Lidl are planuri mari de modernizare în Brașov și județ. „Victimă” va fi magazinul din Făgăraș care va fi demolat.

Lidl a început demersurile birocratice pentru a moderniza magazinul pe care îl are la intrarea în Făgăraș, acesta fiind amenajat în spațiul unui fost supermarket Plus. Cum clădirea a devenit neîncăpătoare, retailer-ul a decis să o demolzeze și să execute o nouă construcție pe o suprafață mai mare, care să corespundă cerințelor actuale de pe piață, anunță Biz Brașov.

Lidl demolează magazinul din Făgăraș 1

Pentru început, s-au demarat procedurile de obținere a autorizației de mediu pentru demolarea și construirea clădirilor noi. Un astfel de proces a avut loc și în cazul magazinului din Codlea, care a fost de altfel extins.

Pe lista de extinderi ale Lidl este și magazinul de pe b-dul Saturn din Brașov, însă în municipiu retailer-ul vrea să înceapă și construcția noilor magazine de pe Poienelor și 13 Decembrie (în zona noului Tractorul).

Previous Story

(Foto) Nu e tren nemțesc, e Regio Brașov-București Nord! Tudose Dumitru: „Da, e al CFR Călători!”

Next Story

(Foto) Caravana „Românii au talent” a ajuns astăzi la Brașov. „Neața, brașoveni talentați! Suntem pregătiți să vă cunoaștem”