General din Brașov ucis de coronavirus, la două zile după moartea soției, infectată și ea

Last Updated on septembrie 13, 2020 Coronavirusul a făcut alte victime la Brașov. Printre ei un general și soția sa.

Petrișor Mandu, general-maior în rezervă, a decedat ieri, după ce s-a infectat cu COVID 19, la doar două zile după ce și soția sa a murit, după infectare, anunță A3. 

General din Brașov ucis de coronavirus, la două zile după moartea soției, infectată și ea 1

Petrișor Mandu a fost General-maior al MApN, Doctor în Științe Militare și în Management. Era profesor universitar la Universitatea Transilvania, din Brașov unde preda cursurile: Managementul riscului; Riscuri şi securitatea afacerilor internaţionale; Managementul crizelor sau Geopolitică.

De asemenea, generalul Mandu a fost inclus în Enciclopedia personalităţilor societăţii contemporane „Who’s who in România”, Ediţie Princeps, din 2002.

Acesta avea o bogată experiență managerială fiind Rector al Institutului Militar Gen. Bungescu și Rector al Academiei Fortelor Aeriene.

Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov: „Astăzi, 12 septembrie 2020, personalul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” își exprimă profundul regret față de trecerea la cele veşnice a domnului general-maior profesor universitar doctor Petrişor MANDU, fost comandant (rector) al Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” (1995-2002) şi al Institutelor militare de ofiţeri de aviaţie, rachete şi artilerie antiaeriană şi radiolocaţie (1991-1995).

Vestea încetării din viaţă a celui ce a fost un eminent comandant al Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, un OM de o mare nobleţe sufletească, un camarad de excepţie şi cu siguranţă unul dintre cei mai iubiţi ofiţeri, a produs o enormă tristeţe în inimile şi sufletele celor care l-au cunoscut.

Cu durere în suflet şi cu inimile cernite suntem alături de familia greu încercată, pe care o asigurăm de toată compasiunea şi sprijinul nostru.
Dumnezeu să vă aibă în pază şi în suprema Sa ocrotire, domnule comandant!

Previous Story

Noi măsuri de relaxare, de mâine. Bonus, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Declarații premierul Orban

Next Story

Video Brașov. Cum arată fântâna arteziană cu culori din Răcădău, de pe Pietonal