Foto Brașov. O turistă inconștientă a căzut de pe platforma canionului „7 Scări” în timp ce încerca să facă o poză

Last Updated on septembrie 8, 2020 O turistă inconștientă, în haine de oraș, s-a aventurat la 7 Scări. Pentru că ținea neapărat să facă o poză deosebită, turista inconștientă a căzut de pe platforma a doua din canionul 7 scări.

Serviciul Județean Salvamont Brașov: „Marti! 3 ceasuri rele? O clipa de neatentie si o zi placuta de vacanta se poate transforma in cosmar. In incercarea de a prinde un unghi deosebit pentru poza, “victima” s-a prabusit de pe platforma a 2-a din canionul 7Scari.

Foto Brașov. O turistă inconștientă a căzut de pe platforma canionului „7 Scări” în timp ce încerca să facă o poză 1 Foto Brașov. O turistă inconștientă a căzut de pe platforma canionului „7 Scări” în timp ce încerca să facă o poză 2

Daca pentru noi o adiere din canion si ceva apa rece in bocanci fac parte din rutina zilnica, amplificati acesti factori pentru cineva aflat in trauma (fractura maleola dreapta – diagnosticul va fi confirmat final la spital), aflat in apa si cu haine de plimbare in oras.

Foto Brașov. O turistă inconștientă a căzut de pe platforma canionului „7 Scări” în timp ce încerca să facă o poză 3 Foto Brașov. O turistă inconștientă a căzut de pe platforma canionului „7 Scări” în timp ce încerca să facă o poză 4

Multumim personalului parcului de aventura 7Scari pentru sprijinul in transportul “motorizat” al echipei, colegului Daniel de la Salvamont Mun. Brasov(s-a nimerit si el pe acolo), si nu in ultimul rand SMURD pentru efortul depus de a ajunge cu ambulanta cat mai sus.

Foto Brașov. O turistă inconștientă a căzut de pe platforma canionului „7 Scări” în timp ce încerca să facă o poză 5 Foto Brașov. O turistă inconștientă a căzut de pe platforma canionului „7 Scări” în timp ce încerca să facă o poză 6

Altfel actiunea s-ar fi prelungit prin transportul “la mana” al pacientului”.

Previous Story

Brașov. Bulevardul Vlahuță cu ghinion. Biciclist lovit grav, bărbat căzut de la etajul 5,  în jurul orelor 13.00

Next Story

Sunt în siguranță bicicliștii din Brașov? Cristi: „Marea problema a traficului în Brașov este ca au fost introduse sensurile giratorii fără a învăța șoferii sa circule in ele”