Foto Brașov. Cristi: „Copacul meu drag! A ajuns din nou bătaie de joc. Nu înțeleg, cu ce deranjează acest copac? Cu ce a greșit?”

Last Updated on septembrie 24, 2020 Cristi este supărat că a fost măcelărit copacul de pe Aleea de unde locuiește.

Pe Facebook, Cristi Bajenaru a scris: „Astăzi 23.09.2020…Copacul meu drag! A ajuns din nou bătaie de joc.Un imbecil……..Câtă suferință! Nu înțeleg, cu ce deranjează acest copac? Cu ce a greșit?

Foto Brașov. Cristi: „Copacul meu drag! A ajuns din nou bătaie de joc. Nu înțeleg, cu ce deranjează acest copac? Cu ce a greșit?” 1 Foto Brașov. Cristi: „Copacul meu drag! A ajuns din nou bătaie de joc. Nu înțeleg, cu ce deranjează acest copac? Cu ce a greșit?” 2 Foto Brașov. Cristi: „Copacul meu drag! A ajuns din nou bătaie de joc. Nu înțeleg, cu ce deranjează acest copac? Cu ce a greșit?” 3

Cineva a plantat acest copac de când era mic…După câția ani, cineva se simte deranjat de el….A fost ciuntit, apoi copacul a incercat sa se regenereze…La ce folos?

Încercă și el să lupte! Să ne bucure inima….Dar, se pare că cineva vrea cu orice preț să îl distrugă! Sunt extrem de mâhnit!

Omul este o ființă inferioară care știe doar să distrugă. Nu mai știe să pună preț pe natură. Pentru prima dată mi-am cerut scuze copacului în numele acelui imbecil…Îmi este rușine că m-am născut pe acestă frumoasă planetă.

Nu o merităm, nu o vom merita niciodată, noi rasa umană…Suntem jalnici și lipsiți de milă! ”

Previous Story

Brașov. Mergi? Allen Coliban: „Marșul brașovenilor care vor schimbare”

Next Story

1639 de cazuri noi la nivel Național. Câte sunt azi la Brașov