Cine este Allen Coliban, noul primar al Brașovului?

Last Updated on septembrie 28, 2020 George Scripcaru nu l-a luat în serios pe Allen Coliban și a pierdut. Mulți brașoveni nu l-au luat în serios pe Allen Coliban dar acum trebuie să se raporteze la el ca primarul Brașovului. Dar cine este Allen Coliban?

Allen Coliban: „Am 40 de ani și sunt tatăl Runei și al Petrei.
Sunt născut și crescut în Scheii Brașovului, sunt șagunist și am terminat Facultățile de Automatică și Calculatoare (București) și Management (Brașov).

Allen Coliban, noul primar al Brașovului

Am experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței, 4 ani în politică.

Mi-a plăcut mereu să învăț, să experimentez, să deschid drumuri.

La 14 ani învățam singur grafică în Corel DRAW, la 20 de ani aveam propria firma de software și clienți internaționali, la 27 de ani eram director de producție, la 31 de ani președinte de federație sportivă, la 37 de ani senator în Parlamentul României.

Cine este Allen Coliban, noul primar al Brașovului? 1

Am pus suflet și determinare în tot ce am făcut și am încercat mereu să devin cel mai bun.

Am reprezentat cu mândrie România, atât ca sportiv cât și ca profesionist, obținând performanțe în ambele domenii.

În software, am făcut parte din echipa care a dezvoltat primul demo de joc RPG 3D 100% românesc (Daalmira, 2001), apoi am condus echipa care a dezvoltat sistemul integrat Newton – câștigător al premiului „Soluția Anului” (ANIAP, 2008).

În sporturi de anduranță, am reprezentat România la Abu Dhabi Adventure Challenge (2007) și la IGWA Guadeloupe (locul 7), dupa ce anterior câștigasem mai multe concursuri în țară.

Cine este Allen Coliban, noul primar al Brașovului? 2

În schi, am câștigat locul 1 la Campionatele Universitare de Schi Alpin Grupa B (GS, 2005). În curling, am câștigat o medalie de argint la Campionatul European – Grupa C (2013), am fost instructor în Scoția, Cehia, Germania, China, Japonia, iar în 2014 am organizat Campionatele Mondiale și Jocurile Paralimpice.

În domeniul fondurilor europene, am avut proiecte în infrastructură, turism, mediul privat și mediul ONG, în valoare totală de aproximativ 8.000.000 EUR”.

“Allen Coliban – Omul” Vă mulțumesc tuturor celor care contribuiți cu talentul, energia, încrederea voastră la acest proiect îndrăzneț de a duce Brașovul la nivelul următor!

Previous Story

Brașov. Explicații. De ce Allen Coliban l-a învins categoric pe George Scripcaru

Next Story

Brașov. George Scripcaru este consilier local. Îi va face opoziție lui Allen Coliban? Noua componență a Consiliului Local. Partidele mici au dispărut