Chiar Nu le pasă de COVID? Brașovenii refuză măștile gratuite oferite de Guvern

Last Updated on septembrie 18, 2020 Situație inedită la Brașov, unde persoanele vulnerabile refuză măștile gratuite oferite de Guvern.

Potrivit directorului DAS Braşov, Mariana Topoliceanu, până joi şi-au ridicat măştile aproximativ 20% dintre beneficiari. Cei de la Asistenţă Socială au mers chiar acasă la persoanele vulnerabile să le ofere măștile dar au fost refuzați.

Chiar Nu le pasă de COVID? Brașovenii refuză măștile gratuite oferite de Guvern 1

De exemplu, miercuri, Mariana Topoliceanu a declarat că au mers pe teren 10 oameni, cu două maşini. De multe ori, asistenţii sociali care au bătut la uşa beneficiarilor au fost refuzaţi, informează bzb.ro.

„În total, cele două echipe au distribuit măşti pentru 52 de persoane, fiecare dintre ele primind câte 50 de bucăţi. Practic, de la începutul campaniei, aproximativ 20% dintre cele 6.204 persoane îndreptăţite au ridicat măştile. Acelaşi procent a fost atins şi în cazul celor distribuite de Primăria Braşov”, a explicat Mariana Topoliceanu.

Conform sursei citate, în mare parte, cei care au ridicat măştile oferite de Primăra Braşov, le-au luat şi pe cele de la Guvern. „De regulă, cei care şi-au ridicat măştile sunt cei care vin anual pentru a ridica şi tichetele sociale”, a mai spus directorul DAS Braşov.

Previous Story

Accident Brașov. Alt pieton lovit pe trecere

Next Story

Brașov. Unde-i masca? Primarul George Scripcaru poze cu copii în curtea școlii fără mască