Brașov. Radu Dascalu: „Eu, încă o dată îi mulțumesc domnului Scripcaru pentru ce a făcut pentru Brasov, dar mă bucur mult că noul primar va fi Allen Coliban. Să reformezi un sistem imperfect (pe alocuri corupt, neprofesionist, rapace…) nu-i lucru ușor”

Last Updated on septembrie 30, 2020 Noul primar al Brașovului are o misiune grea. Trebuie să lucreze cu funcționari corupți, neprofesioniști care au permis distrugerea dealurilor pentru blocuri, care permit și acum poluarea extremă a orașului. Radu Dascalu consideră că brașovenii îl pot sprijini în această luptă cu sistemul.

Radu Dascalu: „Se pare că în lumea asta doar nebunii si copiii au curajul să rostească adevăruri pe care noi, ceilalți (care ne credem citovi la cap), nici măcar nu îndrăznim să le gândim.

Brașov. Radu Dascalu: „Eu, încă o dată îi mulțumesc domnului Scripcaru pentru ce a făcut pentru Brasov, dar mă bucur mult că noul primar va fi Allen Coliban. Să reformezi un sistem imperfect (pe alocuri corupt, neprofesionist, rapace...) nu-i lucru ușor” 1

Vă mai amintiți de Gheorghe Botorog, protestatarul de serviciu care în urmă cu vreo 4, 5 si chiar mai mulți ani, mergea zilnic în fața Prefecturii sau în curtea Tribunalului Brașov, unde se lega cu un lanț si striga, “Scripcaru tâlharu” si alte cuvinte “dulci” la adresa primarului?

Era un spectacol sordid, dar omul acesta a fost internat la nebuni și a făcut pușcărie pentru asta. Era nebun? Nu era nebun? Era disperat pentru adevărul si dreptatea lui? Era, așa cum se spunea atunci, instrumentul altor grupuri de interese? Dumnezeu stie!

Dar noi știm că atunci totul era legat de dl. Primar. Nu sunt eu judecătorul lui. Dacă a greșit, dacă a făcut nedreptăți, ilegalități… există o justiție umană, dar și una divină care vor avea răspuns.

Eu, încă o dată îi mulțumesc domnului Scripcaru pentru ce a făcut pentru Brasov, dar mă bucur mult că noul primar va fi Allen Coliban, căruia îi doresc mult succes într-un mandat care nu-i va fi deloc ușor.

Brașov. Radu Dascalu: „Eu, încă o dată îi mulțumesc domnului Scripcaru pentru ce a făcut pentru Brasov, dar mă bucur mult că noul primar va fi Allen Coliban. Să reformezi un sistem imperfect (pe alocuri corupt, neprofesionist, rapace...) nu-i lucru ușor” 2

Dacă cei care credem în el nu-i vom fi alături, îi va fi chiar foarte greu. Să reformezi un sistem imperfect (pe alocuri corupt, neprofesionist, rapace…) nu-i lucru ușor”.

Previous Story

Brașov. Rareş Bogdan supărat că George Scripcaru a pierdut alegerile. Nu-și explică de ce

Next Story

Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu, ales consilier local PNL: „Un gând de mulțumire se îndreaptă și spre domnul George Scripcaru, Primarul Brașovului, care a avut încredere în mine și m-a sprijinit în acest demers, făcut pe un tărâm cu totul nou pentru mine”