Brașov. Nou. În Laboratorul REGINA MARIA a fost pusă în funcțiune o linie automatizată cu echipamente de laborator perfomante – Atellica Solution Siemens

Last Updated on septembrie 15, 2020 Laboratorul REGINA MARIA din Brașov a dotat cu o linie automatizată cu echipamente de laborator perfomante – Atellica Solution Siemens.

Cu ajutorul liniei automatizate de echipamente Atellica Solution se efectueaza mai mult de 180 de teste specializate de biochimie si imunologie, fiind acoperite atat analize recomandate uzual, cat si analize speciale, care nu se pot efectua cu echipamente de laborator obisnuite.

Brașov. Nou. În Laboratorul REGINA MARIA a fost pusă în funcțiune o linie automatizată cu echipamente de laborator perfomante - Atellica Solution Siemens 1

Sistemul automatizat are capacitate de procesare ridicata, aproximativ 440 de teste pot fi realizate pe parcursul unei ore, iar viteza de procesare a testelor este semnificativ imbunatatita in comparatie cu alte sisteme clasice.

Din gama de analize care pot sa fie prelucrate cu linia automatizata Atellica Solution fac parte analize pentru stabilirea diagnosticului in anemie, boli cardiace, afectiuni metabolice si endocrine, cancere, hepatite.

Spre deosebire de alte tipuri de investigatii, analizele de laborator sunt teste care utilizeaza probe simplu de recoltat, nu sunt invazive, iar rezultatele sunt reproductibile.

Previous Story

Brașov. Paradisul Acvatic închide piscinele exterioare. Duminică, ultima zi de bălăceală

Next Story

(Foto) 350 de tablete și internet 5G pentru elevii din Cristian, Brașov