Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Vă mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au acordat votul! Am obținut 659 de voturi, insuficiente pentru un consilier local, dar am fost pe primul loc intre cei cinci candidați independenți”

Last Updated on septembrie 29, 2020 Mihai Codruț Nanu le mulțumește brașovenilor care l-au votat pentru Consiliul Local. Din păcate nu a prins un mandat, este greu ca și candidat independent să te impui.

Mihai Codruț Nanu: „Vă mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au acordat votul! Am obținut 659 de voturi, insuficiente pentru un consilier local, dar am fost pe primul loc intre cei cinci candidați independenți.

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Vă mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au acordat votul! Am obținut 659 de voturi, insuficiente pentru un consilier local, dar am fost pe primul loc intre cei cinci candidați independenți” 1

Chiar dacă pare puțin, în condițiile date a fost un scor uriaș pentru acest cartier și dacă ne uităm cu atenție am luat jumătate sau 30% din scorul unor partide cu reprezentare parlamentară și zeci de mii de euro băgați în această campanie, care au avut candidați cu mult mai mare notorietate în oraș.

Bugetul meu de campanie a fost de 700 lei, pentru niște pliante date la discuțiile cu alegătorii. Am mai spus că nu vreau să vă sufoc poștele cu materiale, oricum independenții au putut să și le facă mult mai târziu, nu intru în detalii.

Dincolo de rezultat, doresc să vă asigur că mă voi implica și pe mai departe pentru proiectele de cartier, primarul Allen Coliban ne va sprijini și va ține cont de doleanțele noastre, nu a trecut doar în campanie prin cartier.
Vă îmbrățișez pe toți! Mergem mai departe!”

Previous Story

Foto Poiana Brașov. Complexul Favorit distrus parțial de un brad

Next Story

Pacea de la Brașov 2. Klaus Iohannis îi cere și lui George Scripcaru să asigure o tranziție fluentă a puterii