Brașov. Medicul Andreea Moldovan, despre redeschiderea restaurantelor: „Relaxarea suplimentară nu știu dacă e extrem de benefică din punct de vedere epidemiologic”

Last Updated on septembrie 1, 2020 Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov mai trage un semnal de alarmă, în condițiile în care de astăzi s-au redeschis restaurantele în interior.

“Avem încă un număr mare de cazuri pozitive și o proporție mare de pozitivitate între cazurile testate, ceea ce denotă o transmitere comunitară importantă.

Brașov. Medicul Andreea Moldovan, despre redeschiderea restaurantelor: „Relaxarea suplimentară nu știu dacă e extrem de benefică din punct de vedere epidemiologic" 1

În condițiile în care știm că sunt pacienți asimptomatici în număr mare, care pot transmite boala, aceste măsuri de relaxare produc îngrijorare suplimentară. Cu siguranță expunerea va fi mult mai importantă decât în prezent.

E circulație de virus, e de așteptat cel puțin teoretic ca și numărul de cazuri să nu scadă.

Relaxarea suplimentară nu știu dacă e extrem de benefică din punct de vedere epidemiologic”, a declarat Andreea Moldovan, potrivit digi24.ro.

Ea a subliniat că în aceste condiții, cu atât mai importante sunt purtarea corectă a măștii, păstrarea distanței, evitarea aglomerației și igiena corectă a mâinilor.

Suntem mai datori decât oricând să aplicăm aceste măsuri pentru că e un risc real, a subliniat medicul.

Previous Story

(Foto). Brașovul invadat de gunoaie. Robert Lazar: „Mai nou și unele companii aleg să scape de resturi aruncându-le aici. La fel este și cazul unui transportator privat de persoane care a aruncat pe câmp resturile unui autocar distrus, cel mai probabil, într-un incendiu”

Next Story

Brașov. McDonald’s construiește un restaurant în zona mall-ului Coresi