Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu, ales consilier local PNL: „Un gând de mulțumire se îndreaptă și spre domnul George Scripcaru, Primarul Brașovului, care a avut încredere în mine și m-a sprijinit în acest demers, făcut pe un tărâm cu totul nou pentru mine”

Last Updated on septembrie 30, 2020 Istoricul Alexandru Stanescu a fost ales consilier local pe lista PNL. El îi mulțumește lui George Scripcaru pentru sprijin dar și echipei PNL.

Alexandru Stanescu: „Dragi prieteni, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și cuvintele de încurajare pe care mi le-ați adresat atunci când am făcut publică intenția mea de a candida pentru funcția de Consilier în cadrul Consiliul Local al Municipiului Brașov.

Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu, ales consilier local PNL: „Un gând de mulțumire se îndreaptă și spre domnul George Scripcaru, Primarul Brașovului, care a avut încredere în mine și m-a sprijinit în acest demers, făcut pe un tărâm cu totul nou pentru mine” 1

Sper că actuala echipă de consilieri a PNL să ofere cetățenilor Brașovului ceva ce este mult mai prețios decât toate promisiunile făcute de unii și de alții în timpul campaniei electorale, și anume: sentimentul că fiind cetățeni ai unui oraș prosper, curat, frumos și civilizat participă la un proiect grandios în fiecare zi din viața lor.

Un gând de mulțumire se îndreaptă și spre domnul George Scripcaru, Primarul Brașovului, care a avut încredere în mine și m-a sprijinit în acest demers, făcut pe un tărâm cu totul nou pentru mine.

Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor din echipa PNL Brașov pentru sfaturile și sprijinul pe care mi le-au oferit în cadrul campaniei electorale.

Participarea mea la campania electorală mi-a oferit prilejul să regăsesc prieteni și cunoștințe vechi atât în cadrul PNL, cât și cadrul comunității brașovene și în plus mi-a oferit și șansa să cunosc tineri inteligenți și merituoși Alexandru Ilasi, Lavinia Mitrea, Bogdan Sângeap și mulți alții din TNL”.

Previous Story

Brașov. Radu Dascalu: „Eu, încă o dată îi mulțumesc domnului Scripcaru pentru ce a făcut pentru Brasov, dar mă bucur mult că noul primar va fi Allen Coliban. Să reformezi un sistem imperfect (pe alocuri corupt, neprofesionist, rapace…) nu-i lucru ușor”

Next Story

Brașov. Andrei Oniga (USR): „Servus! Sunt Andrei, iar duminică m-ai ales pentru a fi unul dintre consilierii tăi locali, în următorii 4 ani.  Brașovul de mâine, cel pe care ni-l dorim, a început…IERI!”