Brașov. George Scripcaru explică de ce a pierdut alegerile în favoarea lui Allen Coliban

Last Updated on septembrie 29, 2020 Georrge Scripcaru a oferit ieri priumele explicații privind înfrângerea sa la alegerile locale de duminică.

„Cred că dacă erau alegerile la termen, rezultatul putea fi altul. De asemenea, a contat şi contextul pandemic. Au fost oameni care mi-au spus că nu merg la vot, pentru că le este teamă să nu se infecteze. Poate că şi eu trebuia să fac mai mult, poate că am gândit lucrurile altfel din punct de vedere al mesajului, poate că m-am bazat pe alte abordări. Am luat în calcul orice variantă, inclusiv cea nefavorabilă.

Brașov. George Scripcaru explică de ce a pierdut alegerile în favoarea lui Allen Coliban 1

Au venit foarte puţini alegători la urne, iar dintre cei care au venit, din partea cealaltă au fost cei mai mulţi dintre cei care au participat la vot. Probabil că cei care se gândeau să mă voteze pe mine s-au gândit că e mai bine să stea acasă, considerând că oricum voi câştiga aceste alegeri. Este o abordare, o interpretare”, spune George Scripcaru, citat de bzb.ro.

Despre faptul că a obţinut mai multe voturi decât partidul, George Scripcaru a declarat că „Partidul şi-a făcut treaba, eu mi-am făcut treaba, rezultatul este cel care este!”.

În cea ce priveşte cele patru mandate în care a fost primar, George Scripcaru a punctat faptul că Braşovul s-a dezvoltat foarte mult: „Braşovul este acum pe un drum bun”.

Previous Story

Fraudă și la Codlea? Erwin Albu cere renumărarea voturilor! „2 (două) voturi (sau buletine de vot) pentru cine trebuie au schimbat soarta alegerilor de duminică din Codlea in favoarea PSD-ALDE”

Next Story

Brașov. Prima şcoală care va fi extinsă „la container”. Elevii vor învăța în școală modulară