Brașov. Familie de preoți decimată de coronavirus. „În 2 săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre 3 din cei 4 bunici. Au luptat să învingă aceeași boala, dar fără a se despărți, au vrut sa plece împreună”

Last Updated on septembrie 6, 2020 Tragedie într-o familie de preoți din Brașov și Râșnov. A fost decimată de Coronavirus, anunță transilvania365.ro. Este vorba despre cunoscuta familie Manolache. În numai 2 săptămâni, 3 membri ai acestei familii au fost răpuși de virusul blestemat.

Manolache Mihai: „Se spune ca Dumnezeu îi ia la el pe oamenii buni fiindcă îi iubeşte.
Iată, în 2 săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre 3 din cei 4 bunici. Au luptat să învingă aceeasi boala, dar fără a se despărți, au vrut sa plece împreună.

Brașov. Familie de preoți decimată de coronavirus. „În 2 săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre 3 din cei 4 bunici. Au luptat să învingă aceeași boala, dar fără a se despărți, au vrut sa plece împreună” 1

S-a înălțat la ceruri și bunicul meu, preotul Nicolae Puchianu, cel care a învins virusul, pentru a putea, în cele din urmă, să aibă parte de un priveghi și o înmormântare după reguli normale, creștinești.

Acum suntem o familie unită și în ceruri.
Dumnezeu să îi odihnească în pace!”

Manolache Mihai: „Bunul Dumnezeu a luat la El, în decursul a câteva zile, o a doua ființă dragă nouă, pe bunica, preoteasa Rodica-Maria, sotia preotului Puchianu Nicolae.
Brașov. Familie de preoți decimată de coronavirus. „În 2 săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre 3 din cei 4 bunici. Au luptat să învingă aceeași boala, dar fără a se despărți, au vrut sa plece împreună” 2

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”

Manolache Mihai: „S-a stins o fiinţă atât de dragă nouă, lăsând în urmă durere si tristeţe.
Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în lumea celor drepți.
Brașov. Familie de preoți decimată de coronavirus. „În 2 săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre 3 din cei 4 bunici. Au luptat să învingă aceeași boala, dar fără a se despărți, au vrut sa plece împreună” 3

Mulțumim tuturor celor care sunt și vor fi alături de noi și de bunicul nostru, parintele Manolache Mihai, pe ultimul său drum.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Previous Story

Mihai Codruț Nanu: „Brașovul nu numai că este cel mai frumos oraș din România, va trebui să asigure și cea mai bună calitate a vieții locuitorilor săi”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Autoturism RĂSTURNAT la podul Bârsei, pe DN 13