Brașov. Alianță USR-PSD cu PNL pierzător? Sorin Bâscă: „Negociați cu oricine, asigurați-vă majoritatea necesară promovării proiectelor pentru care ați fost votați! Altfel, vom trăi 4 ani de blocaje. Apoi veți pierde tot”

Last Updated on septembrie 30, 2020 În Consiliul Local Brașov au intrat doar 3 partide, USR, PNL și PSD. Pentru a face o majoritate, două dintre ele trebuie să încheie o alianță. USR-PNL ar fi cea mai probabilă dar și cea mai complicată. USR-PSD ar fi cea mai comodă în Consiliul Local dar greu de explicat brașovenilor. PNL-PSD, alianța obișnuită din ultimii 16 ani, a fost interzisă, momentan de conducerea de la București.

Allen Coliban, citat de transilvania365.ro „ Suntem deschisi la colaborare, avem nevoie pentru proiectele Brasovului. Însă, nu voi trece peste principiile mele privind integritatea, privind problemele penale ale politicienilor. De asemenea, nu am exclus nici o discutie cu PSD, dar e mai greu. Dacă susținem aceleasi proiecte, nu am o problemă”.

Brașov. Alianță USR-PSD cu PNL pierzător? Sorin Bâscă: „Negociați cu oricine, asigurați-vă majoritatea necesară promovării proiectelor pentru care ați fost votați! Altfel, vom trăi 4 ani de blocaje. Apoi veți pierde tot” 1

Sorin Bâscă: „Daca ajungi la masa negocierilor si spui ca tu detii adevarul absolut si ca acest adevar este final, nu vei obtine nimic.” – Harri Holkeri
Dragi prieteni din USR nu fiți naivi, dragă Allen nu fi Ghișe! Oamenii care au ajuns in Consiliul local, buni sau răi după standardele voastre, au fost votați tot de alegători, la fel ca voi. Aceștia i-au dus acolo, prin ștampilarea buletinelor de vot, în plină capacitate de exercițiu.

Trebuie să guvernați acum orașul, iar acest lucru nu se poate face dacă veți dori sa faceți curat cu forța prin listele celorlalte partide din Consiliul local. Lucrați cu ce aveți, încercând să scoateți ce-i mai bun din fiecare, fără fițe și năzuințe deșarte.

Negociați cu oricine, asigurați-vă majoritatea necesară promovării proiectelor pentru care ați fost votați!
Altfel, vom trăi 4 ani de blocaje. Apoi veți pierde tot”.

Previous Story

Brașov. Ciprian  Bangalau (PNL), mesaj pentru Allen Coliban: „Colegii de la USR… Au trecut localele și nu vă iubesc deloc. Pe unii chiar vă disprețuiesc. Dar, vin imediat parlamentarele și avem clar un dușman comun”

Next Story

Brașov. Rareş Bogdan supărat că George Scripcaru a pierdut alegerile. Nu-și explică de ce