Brașov. Adrian Veștea, primele declarații după închiderea urnelor

Last Updated on septembrie 27, 2020 Adrian Veștea (PNL) a oferit primele declarații după închiderea urnelor. Se așteaptă rezultate surpriză în Brașov.

“Suntem cu conştiinţa împăcată, am făcut tot ceea ce am putut, am prezentat cei mai buni candidaţi în fiecare localitate în parte, am făcut eforturi să convingem alegătorii că suntem singura alternativă.

Brașov. Adrian Veștea, primele declarații după închiderea urnelor 1

Am convingerea că vom păstra rezultatele câştigate de-a lungul timpului şi vom rămâne principala forţă politică a judeţului”, a afirmat Adrian Veştea, citat de stiripesurse.ro.

La rândul său, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, care a candidat pentru al cincilea mandat, a remarcat că acest scrutin a fost ca orice altă rundă de alegeri, însă cu o campanie atipică şi, totodată, că prezenţa mai scăzută la urne ca în 2016 este una firească în actualul context.

“Au fost ca orice rundă de alegeri de până acum, cu o campanie atipică, adaptată pandemiei, nu mai este o campanie clasică, să poţi să te întâlneşti cu oamenii. Mie mi-a fost mai greu din acest punct de vedere, să şi administrezi, să şi faci campanie şi să şi reacţionezi, să gestionezi un parcurs de genul acesta (…), dar mi-am făcut treaba. Prezenţa este puţin mai mică decât în 2016 din datele pe care le am, dar este de înţeles în actualul context pe care îl parcurgem. Nu mi se pare un lucru nelalocul lui. Important este că aceste alegeri au avut loc, suntem într-un parcurs ciclic electoral, indiferent ce se întâmplă, viaţa trebuie să meargă înainte, cu unii sau fără unii, cu prezenţă mai redusă, rezultate spectaculoase sau mai puţin aşteptate”, a spus Scripcaru.

Previous Story

Brașov. USR câștigă primăria Victoria, PSD la Codlea, PNL la Rupea și Predeal

Next Story

Brașov. Mihai Nanu: „Pe secțiile din Avantgarden Allen Coliban are de trei ori mai multe voturi decât George Scripcaru”