Brașov. A căzut de la etajul 5 al unui bloc și a murit pe loc

Last Updated on septembrie 7, 2020 Un bărbat în vârstă de 76 de ani a murit luni după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc de pe bulevardul Alexandru Vlahuță, nr. 59.

„La data de 07 septembrie a.c., în jurul orei 12.55, Poliția Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-ar fi precipitat de la fereastra locuinței sale, situată la etajul 5 al imobilului de domiciliu din municipiul Brașov.
Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a declarat decesul persoanei.

Brașov. A căzut de la etajul 5 al unui bloc și a murit pe loc 1

Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la SJML Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Persoană atacată de urs pe  DN10. Victima a fost transportată cu elicopterul la Târgu Mureș

Next Story

Marius Dan: „Gara din Brașov este elefantul acela mare si roz pe care nu-l vedem. Toalete la limita igienei, soferi de taxi “ la agatat “, lipsa elevatoarelor pentru persoane in scaun cu rotile. Situatia devine dramatica cand astept trenul la peron. Miros puternic de urina, mizerie de nedescris, scaune sparte si murdare”