Brașov. 6 condamnați/cercetați penal pe listele PNL. USR cere excluderea acestora din alegeri

Last Updated on septembrie 24, 2020 Un alt motiv pentru care cei de la PNL vor fi spulberați la Brașov este impunerea pe liste a unor persoane condamnate penal sau cercetate.  USR Brașov îi cere lui Adrian Veștea să-i scoată de pe listă pe cei condamnați.

USR Brașov: „Am transmis ieri un mesaj public organizației județene PNL Brasov: “Măcar în al treisprezecelea ceas, faceți un gest de onoare și retrageți sprijinul politic candidaților la Consiliul Județean cercetați sau condamnați penal!”

Brașov. 6 condamnați/cercetați penal pe listele PNL. USR cere excluderea acestora din alegeri 1

La o simplă căutare în surse publice disponibile online, constatăm că o bună parte dintre candidații de pe lista Partidului Național Liberal pentru Consiliul Județean Brașov sunt fie cercetați, fie condamnați penal:

Gabor Adrian – locul 5 pe lista PNL pentru CJ Braşov – ⚠️ cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului

Liviu Cocoş – locul 6 pe lista PNL pentru CJ Braşov – ⚠️ condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, pentru atribuirea preferenţială locuinţe ANL în calitate de consilier local, alături de alţi doisprezece consilieri.

Donţu Mihai Aurel – locul 8 pe lista PNL pentru CJ Braşov – ⚠️ condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere de 3 ani, pentru ucidere din culpă (a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani care traversa Calea Bucureşti pe la o trecere de pietoni).

Ungureanu Vasile – locul 12 pe lista PNL pentru CJ Braşov – ⚠️ cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, în contextul campaniei electorale din anul 2012, şi ⚠️ condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului.

Crăciun Dragoş Romulus – locul 16 pe lista PNL pentru CJ Braşov – ⚠️ cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, în contextul campaniei electorale din anul 2012.

Grosu Constantin – locul 23 pe lista PNL pentru CJ Braşov – ⚠️⚠️⚠️ mai multe condamnări penale, între 6 luni şi 1 an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere, violare de domiciliu în formă continuată, tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Pe 27 septembrie, avem de făcut o alegere importantă: avem, pe de-o parte, vechea clasă politică certată cu legea, coruptă, motivată de interese personale și de grup. Pe de altă parte, avem oameni noi, curați, fără probleme cu legea, fără dosare de corupție, care nu fac parte din grupuri de interese și care sunt motivați de dorința de a face o schimbare în bine în politică și în societatea românească.

Pe 27 septembrie, mergeţi la vot, alegeţi informat și responsabil și spuneţi NU corupților și penalilor!”

Previous Story

1639 de cazuri noi la nivel Național. Câte sunt azi la Brașov

Next Story

Brașov. Grădiniță închisă după ce 3 educatoare s-au infectat