Accident. Femeie rămasă fără picioare, prinsă între două TIR-uri, la Făgăraș. Se împingea în mâini ca să se ridice de pe asfalt

Last Updated on septembrie 10, 2020 Clipe groaznice pentru o femeie din Făgăraș, prinsă între două TIR-uri. În momentul accidentului se afla pe bicicletă.

Martorii care au fost în apropiere în momentul accidentului spun că vinovatul ar fi un șofer polonez. TIR-ul, înnmatriculat în Polonia, condus de acesta, ar fi intrat în depășirea unui alt TIR, moment în care ar fi surprins și accidentat femeia chiar la mijloc, între cele două autovehicule, informează Observator TV. 

Accident. Femeie rămasă fără picioare, prinsă între două TIR-uri, la Făgăraș. Se împingea în mâini ca să se ridice de pe asfalt 1

Un martor povestește că a văzut o scenă îngrozitoare, victimei i-au fost retezate picioarele. Până la un moment dat, aceasta a fost conștientă și a vorbit cu medicii veniți la fața locului. Aceasta a fost transportată pe stadionul municipal cu o ambulanță, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD.

Înainte de a ajunge Ambulanța la fața locului, un făgărășean, care a făcut un curs de prim ajutor, a fost cel care a intervenit ca victima să nu piardă tot sângele din corp.

Flavius Burlea a cerut trecătorilor și șoferilor care se opreau din drum un garou pentru a opri sângerarea victimei. Acesta, împreună cu un alt făgărășean care i-a sărit în ajutor, Florin Maican, a primit de la cei aflați la fața locului un șnur de la pantaloni, un tricou rupt și un cablu, obiecte pe care le-a transformat în garou și cu care i-a legat picioarele femeii.

Martorii spun că, imediat după impact, femeia, din cauza adrenalinei și fără să conștientizeze că are picioarele zdrobite, se ținea în mâini în încercarea de a se ridica de pe asfalt. Ea a rămas conștientă și în următoarele minute, fiind văzută vorbind cu medicii de pe Ambulanță, scrie Salut Făgăraș.

Previous Story

Zoo Brasov vă invită să faceți cunoștință cu Zebra Zelda, adusă din Croația

Next Story

(Foto) Aeroportul Brașov. Lucrările avansează, acoperișul ar trebui montat până la final de septembrie. Lucrări de balizaj, amenajare a benzii pistei de decolare-aterizare şi sistematizare pe verticală