Video Brașov. L-a bătut Allen Coliban pe George Scripcaru? Declarații liderul USR: „Avem secții la care am câștigat la o distanță foarte mare”

Last Updated on septembrie 27, 2020 Continuă suspansul în privința rezultatelor de la Brașov. Dacă ar fi să ne luăm după atitudinea de la închiderea urnelor, Scripcaru ar fi pierdut, era supărat rău, Coliban în schimb este numai zâmbet. Însă rezultatele vor confirma câștigătorul.

Allen Coliban: Tocmai am primit confirmarea de la București că nu există Exit Poll la Brașov. Tot ce fusese anunțat de presă, că va exista un astfel de exit poll … nu s-a făcut.

Video Brașov. L-a bătut Allen Coliban pe George Scripcaru? Declarații liderul USR: „Avem secții la care am câștigat la o distanță foarte mare” 1
Primele rezultate parțiale vor veni într-o jumătate de ora-o oră, dar primele semnale sunt bune. Avem secții la care am câștigat la o distanță foarte mare și secții din care nu ne așteptam să luam multe voturi dar am pierdut la limită.  Brașovul este acolo în frunte”.

Vezi aici Video:

Previous Story

USR Brașov, primele declarații după închiderea urnelor. Tudor Benga, declarații

Next Story

Brașov. USR câștigă primăria Victoria, PSD la Codlea, PNL la Rupea și Predeal