Video Brașov. Stația de asfalt poluează în continuare Bartolomeul deși trebuia închisă de luni. Viceprimarul Mihai Costel: „am solicitat Poliției Locale și Gărzii de mediu verificarea și sancționarea stației de asfalt din Bartolomeu conform prevederilor legale”

Last Updated on august 12, 2020 Poluarea în Bartolomeu continuă. Stația de asfalt este în funcțiune deși avizul de funcționare al stației nu a fost prelungit, iar cel vechi a expirat luni, 10 august 2020. Viceprimarul Mihai Costel a sesizat Poliția Locală și Garda de Mediu dar nu sunt mari șanse ca acestea să facă ceva. Le este mult prea frică, se pare proprietarul stației de asfalt are susținere puternică pe plan local.

Mihai Costel: „Sănătatea comunității Avantgarden trebuie protejată!
Astăzi am solicitat Poliției Locale și Gărzii de mediu verificarea și sancționarea stației de asfalt din Bartolomeu conform prevederilor legale.

Video Brașov. Stația de asfalt poluează în continuare Bartolomeul deși trebuia închisă de luni. Viceprimarul Mihai Costel: „am solicitat Poliției Locale și Gărzii de mediu verificarea și sancționarea stației de asfalt din Bartolomeu conform prevederilor legale” 1

Reamintesc că avizul nu a fost prelungit și a expirat ieri, 10 august 2020.

Societatea a dat în judecată Primăria Municipiului Brașov, dar până la soluționarea instanței, aceasta nu are drept de funcționare.

Am încredere că discuția cu comisarul șef, Mircea Paraschiv și cu șeful Poliției Locale va rezolva situația astăzi și cele două instituții vor acționa pentru sănătatea comunității mele din Avantgarden”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii.

Previous Story

Foto Brașov. Trotuar verde distrus cu excavatorul. Sebastian Ichim : „Trotuarul cât și spațiul verde, sunt proprietate privată a locatarilor acelui bloc. Acel teren este proprietate privată cotă parte la cele 50 și ceva de apartamente din acel bloc, iar locatarii o administrează și plătesc impozit pe ea de mai bine de 3 ani”

Next Story

Allen Coliban: „În 16 ani de administrație Scripcaru, singurul sport de performanță care se mai face în Brașov este Corupția. De ce să mai ai nevoie de fotbal, handbal sau, mai nou, polo, când poți să ai o echipă de tâlhari care sifonează banii sportivilor în propriile buzunare?”