Video Brașov. Consilierul local Cristian Macedonschi i-a cerut demisia primarului George Scripcaru în ședința de Consiliul Local, pentru proasta gestionare a pandemiei

Last Updated on august 14, 2020 Vineri, în ședința de Consiliu Local, consilierul local Cristian Macedonschi i-a cerut demisia primarului George Scripcaru pentru proasta gestionare a pandemiei. Brașovul se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de infectări iar Primăria nu le-a dat măcar o mască celor bătrâni sau nevoiași timp de 5 luni de pandemie.

Cristian Macedonschi: „Cenzura la Sedinta de Consiliu Local Brasov!
Dat fiind faptul ca au oprit transmisia live in timpul interpelarilor am inregistrat interpelarea mea in care am cerut public #DEMISIA primarului George Scripcaru pentru proasta gestionare a pandemiei si nu numai!

Video Brașov. Consilierul local Cristian Macedonschi i-a cerut demisia primarului George Scripcaru în ședința de Consiliul Local, pentru proasta gestionare a pandemiei 1

Intre timp au dat drumul la transmisia live!
De ce le este frica astazi nu vor scapa pe 29 septembrie la alegeri!

Anul acesta #SchimbamPrimarul la Brasov!”
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii.

Previous Story

Brașov. Măști de protecție oferite GRATUIT persoanelor cu venituri mici din municipiu. Vezi condițiile

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Sunt tată de fete. Sunt crescut de mama și bunica…Azi la ora 13 am depus semnăturile pentru candidatura mea la Primăria Brașovului. Fără fetele și femeile de lângă mine, nu aș fi reușit să ajung aici. Mulțumesc mamei mele, Runei, Petrei, lui Omi, Cameliei, Flaviei, Nicoletei, Alexandrei, Andreei, Ancăi, Roxanei, Cătălinei, lui Carmen, Beatrice, Mirunei, Danei”