Video Brașov. A intrat cu mașina în magazinul Sergiana! Doi pietoni au fost răniți și transportați la spital

Last Updated on august 21, 2020 Joi seara, un șofer de 23 de ani a pierdut controlul volanului pe bulevardul Griviței și a intrat cu mașina în magazinul Sergiana. Doi pietoni au fost răniți și transportați la spital

Potrivit IPJ Brașov, un tânăr în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism pe str. Griviței din municipiul Brașov, la intersecția cu strada Plevnei, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare și a pătruns pe trotuar, distrugând gardul împrejmuitor, anunță Realitatea de Brașov. 

Video Brașov. A intrat cu mașina în magazinul Sergiana! Doi pietoni au fost răniți și transportați la spital 1

Din cercetări a rezultat faptul că două persoane care se aflau pe trotuar au fost accidentate, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Vezia ici Video:

Previous Story

(Foto/Video) Brașovul inundat. Iar. Cristian: „Ei, Domn’ Primar, ceva promisiuni noi legate de apa de ploaie pentru un nou mandat?”

Next Story

Brașov. Mall-ul AFI se deschide în octombrie, confirmă Sabon, un retailer de cosmetice preluat de francezii de la Yves Rocher