Video Accident. O șoferiță a scăpat cu viață după ce a fost lovită de tren, în Codlea

Last Updated on august 31, 2020 O șoferiță a scăpat cu viață după ce a fost lovită de tren, în Codlea, Brașov.

Traficul feroviar a fost blocat luni la prânz, pe magistrala 200, Brașov-Arad, după ce în orașul Codlea, județul Brașov, a avut loc un accident.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR, pe magistrala 200, la kilometrul feroviar 15+240 de metri, în Codlea, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, a avut loc un accident între o locomotivă și un autoturism, relatează Mediafax.

“Pe str. Târgului din municipiul Codlea, la trecerea la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate o locomotivă și un autoturism.
În urma impactului a rezultat o victimă, o tânără în vârstă de 21 ani, conducătoarea autoturismului. Aceasta primește îngrijiri medicale la fața locului.
Vezi aici Video:

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, potrivit I.P.J. Brașov.

Previous Story

Tragedie în Munții Făgărașului. Maiorul Radu Florin Teletin a căzut în gol de la 400 de metri înălțime

Next Story

Aeroportul Brașov. Dacă Primăria nu dă, dă Guvernul. Hotărârea prin care Guvernul alocă încă 25 de milioane de lei pentru aeroport, publicată în Monitorul Oficial