Brașov. Primarul George Scripcaru distrus la reclama sa de pe Facebook. „Ați putea fi mai umil.. sunteți în slujba cetățenilor … nu reprezentați vreo casă de modă”…„M-ai lasă si pe altu prietene sa fie Primar poate vom avea si noi Aeroportul nostru”

Last Updated on august 23, 2020 Ascuns bine în ultimii patru ani de mandat, George Scripcaru și-a făcut pagină de Facebook pentru aceste alegeri. Brașovenii l-au „prins” doar pe Facebook așa că și-au vărsat năduful la o postare sponsorizată cu poza primarului.

Laurentiu P.: Ați putea fi mai umil.. sunteți în slujba cetățenilor … nu reprezentați vreo casă de modă
Brașov. Primarul George Scripcaru distrus la reclama sa de pe Facebook. „Ați putea fi mai umil.. sunteți în slujba cetățenilor ... nu reprezentați vreo casă de modă”...„M-ai lasă si pe altu prietene sa fie Primar poate vom avea si noi Aeroportul nostru” 1

Ioan B.: Nimic personal dar culmea este că la 4 ani toți aveți pagină pe Facebook și promiteți și vă lăudați și mințiți și după aceea după ce câștigați mandatul dispăreți ca o nălucă… nu vă mai ajunge nimeni la nas nici măcar nu mai răspundeți alegătorilor la primărie cu audiență sau ceva Deci practic pentru mine după 30 de ani sunteți nulitățile nulităților din Europa politicienii cei mai s…. și mai proști din Europa

Florin F. M-ai lasă si pe altu prietene sa fie Primar poate vom avea si noi Aeroportul nostru.
Brașov. Primarul George Scripcaru distrus la reclama sa de pe Facebook. „Ați putea fi mai umil.. sunteți în slujba cetățenilor ... nu reprezentați vreo casă de modă”...„M-ai lasă si pe altu prietene sa fie Primar poate vom avea si noi Aeroportul nostru” 2

Claudiu R: Nu ne mutam din Brasov, dar vom face tot posibilul sa mutam primarul de la Primarie.
Ioan U.: Îți ajung 16 ani (dacă nu chiar 18) de administrație: ai demonstrat tot ce (nu) poți! Lasă locul unuia mai tânăr și mai capabil!

Constantin S.: Mazăre 2.Nicio diferență între ei.Ce-a făcut Mazăre la Constanța (doar lucrurile rele bineînțeles),a făcut și prăpăditul ăsta la Brașov.Mazăre a dat tonul,restul l-au copiat,s-au îmbogățit ilegal și apoi au plecat în afară.

Bebe M.: Păi nu zicea că nu mai candidează? sau mințea?

Tatiana C.: Cu promisiunea de la Bartolomeu de pe Mică 23 cum rămîne ?Oricum de pe aici nimeni nu te mai votează !Nu meriți !

Vasie V.: Ce faci cu garajele de pe str Lungă 147 ,au trecut 20 de ani si chiriașii tot nu au plecat din curtea noastră,noi am cumpărat si suntem propietarii de drept,Sc Rial Bv e subordonat Consiliului Brașov,a-ti promis ca o sa le demolați si le puneți interdicție d-nule Primar…cînd ?? in ce cincinal,noi vom părăsi locația si inclusiv Romania,așa nu se mai poate,este a doua casa cumpărară iar noi nu va mai putem suporta stresuri mașinilor care intra zilnic in curtea noastră,este o bătaie de joc din partea Sc Rial Bv.Toată viață am suferit un calvar prin sute de procese din partea acestora,ne-am saturat,nu uita ca v-am ales ca Primar al Brașovului!!

Mihai C.: În afară de asfalt nu ai făcut nimic pentru dezvoltarea Brașovului.
Valeriu I.: Viitor condamnat

Ion I.: Un mare pas înainte. Deja vă e rușine să puneți sigla partidului pentru care candidați !

Ion A: Domnule primar al municipiului Brașov cum faceți cu podul din pasaj că ați început să-l reparați de pe vremea lui Papură Vodă.
Țene A.: se vede omul care-o duce bine
Silvia Z.: Numai in campanie sunteti activ?

Marius P.: Multumim pentru Stadion și pentru Echipa de fotbal

Previous Story

Brașov. Doi bicicliști s-au lovit, unul are piciorul fracturat. Polițistul Daniel Zontea: „Dragi prieteni cicliști …”

Next Story

Locomotiva unui tren a luat foc între Predeal și Brașov. Traficul feroviar este oprit