Medicul Dan Grigorescu a avut dreptate. Târgu Mureș se opune construcției unui spital Regional la Brașov. Kelemen Hunor: „Nici măcar elicopterul nu poate să aterizeze, trebuie să aterizeze la Ghimbav”

Last Updated on august 25, 2020 Medicul Dan Grigorescu a atras atenția că Târgu Mureș se opune construcției unui spital Regional la Brașov. Conformarea a venit de la Liderul UDMR, Kelemen Hunor, care ține, bineînțeles, cu Târgu Mureș. Așa se explică de ce după 5 ani, primarul George Scripcaru se laudă doar cu niște poze făcute pe calculator cu Spitalul Regional Brașov.

Kelemen Hunor a criticat astăzi decizia ministrului Sănătății de a realiza un spital regional la Brașov, în detrimentul celui din Târgu Mureș: „Ministrul Sănătății e preocupat cu lucruri absolut interesante. Dă ordin de ministru și dă la Brașov spital regional pe lângă Mureș. Din motive electorale să faci din Brașov spital regional și să dai două județe ca să zici că faci spital regional. Nici măcar elicopterul nu poate să aterizeze, trebuie să aterizeze la Ghimbav”.

Medicul Dan Grigorescu a avut dreptate. Târgu Mureș se opune construcției unui spital Regional la Brașov. Kelemen Hunor: „Nici măcar elicopterul nu poate să aterizeze, trebuie să aterizeze la Ghimbav” 1

Recent, medicul Grigorescu Dan scris: Punct și (din păcate) de la capăt!
Aceasta (vezi mai jos!) era situația proiectului Noul Spital al Brașovului în urmă cu TREI ani, așa cum a fost dezvoltat de ANSB!

În prezent, totul pare înghețat, după intrarea lui într-o eră a unei glaciațiuni locale greu de explicat. Greu, dar posibil de înțeles!

Precum în cântecelul cu “Podul de piatră…”, nu ne rămâne altceva de făcut, nouă, ANSB-iștilor, decât să reluăm “ostilitățile” în războiul Noului Spital!

Pentru că, deși avem terenul, nu mai avem spitalul, cât timp Regionalul de Brașov a fost trecut pe linie moartă printr-o decizie ministerială inițiată în underground la Tg.Mureș!

Nu de alta, dar “timpul, Covizii și brașovenii” nu mai au răbdare!”

Previous Story

(Foto/Video) Alex: „Brașovul devine port. Este clar ! Au renunțat la autostrada și aeroport”

Next Story

Brașov. 146 de decese cauzate de coronavirus. 3.587 de brașoveni s-au vindecat