George Scripcaru: „Brașovenii din zona nouă din Tractorul vor avea autobuz în cartier. Linia RABV 2B devine operațională”

Last Updated on august 8, 2020 O nouă linie care va lega zona nouă a cartierului Tractorul de centrul orașului,  linia 2B, Rulmentul – Livada Poștei și retur, va fi introdusă din 12 august.

În interiorul cartierului au fost amenajate trei perechi de stații, care vor deservi călătorii din întreaga zonă. Pe măsură ce situația juridică a terenurilor aferente străzilor va fi lămurită, traseul liniei 2B va fi prelungit, transmite brasovmetropolitan.ro

George Scripcaru: „Brașovenii din zona nouă din Tractorul vor avea autobuz în cartier. Linia RABV 2B devine operațională” 1

„Începând de miercuri, 12 august, va începe să funcționeze traseul de autobuz 2B, cu pornire din terminalul de la Rulmentul, pe ruta 13 Decembrie – str Nicolae Labiș – str Liviu Rebreanu – str Ioan Popasu – 13 Decembrie și zona centrală (Livada Poștei) și retur.

Este o primă etapă a transportului care va deservi acest cartier, în a doua etapă urmând să extindem traseul pe o arie mult mai largă, care să cuprindă și restul cartierului, după finalizarea unor lucrări care mai există în zona la care facem referire.

Vom vedea dacă sunt anumite modificări de făcut, vom ține cont de sugestiile sau propunerile care vin din partea cetățenilor. Avem o perioadă de 30 de zile de adaptare la necesitățile cetățenilor din zonă, fie că vorbim de o modificare de traseu, un refugiu pentru călători, o stație nouă sau orice altă necesitate pe care așteptăm să ne-o transmită brașovenii din zonă”, a declarat George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

Previous Story

Brașov. 4 decese provocate de coronavirus, în ultimele 48 de ore. Situația epidemiologică

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan îi cere lui George Scricparu să închidă țășnitorile din parcuri deoarece acestea sunt adevărate focare de infecție cu coronavirus