(Foto/Video) Brașovul inundat. Iar. Cristian: „Ei, Domn’ Primar, ceva promisiuni noi legate de apa de ploaie pentru un nou mandat?”

Last Updated on august 20, 2020 Altă ploaie în Brașov, alte inundații. Timp de 12 ani cei de la PNL și PSD, majoritari și frați în Consiliul Local, nu au fost în stare să pună la punct un sistem de canalizare pentru Brașov. Poate este timpul să declare că nu se pricep și să-i lase pe cei de la USR să facă ce n-au făcut ei timp de 12 ani.

Cristian L.: „Ei, Domn’ Primar, ceva promisiuni noi legate de apa de ploaie pentru un nou mandat?”
(Foto/Video) Brașovul inundat. Iar. Cristian: „Ei, Domn' Primar, ceva promisiuni noi legate de apa de ploaie pentru un nou mandat?” 1

(Foto/Video) Brașovul inundat. Iar. Cristian: „Ei, Domn' Primar, ceva promisiuni noi legate de apa de ploaie pentru un nou mandat?” 2

(Foto/Video) Brașovul inundat. Iar. Cristian: „Ei, Domn' Primar, ceva promisiuni noi legate de apa de ploaie pentru un nou mandat?” 3

Radu Hossu: „La 30 de minute după o simplă ploaie”
Vezi aici Video:

  Radu Hossu pe Joi, 20 august 2020

Nelu Corbu: „Vad ca toata lumea se plange de baltile aparute dupa fiecare ploaie desi, scriptic, s-au implementat o sumedenie de solutii pentru a scapa de aceste baltoace.

Ei bine, eu invit orice ziarist local sa demareze o investigatie scurta cu privire la numarul de directori de la Compania Apa Brasov si, cel mai important, cu salariile acestora.

As mai adauga si numele membrilor din Consiliul de Administratie al Campaniei (numiti politoc!) Si sumele incasate de catre acestia pentru participarea la ședințe.
Va asigur ca vom afla niste lucruri extrem de interesante!”

Previous Story

Video Brașov. Flavia Boghiu: „Fac parte din generația celor crescuți în democrație, care înțeleg și respectă sacrificiul făcut de ai noștri ca noi să putem fi liberi. Am ieșit în stradă împotriva corupției și împotriva abuzurilor. Apoi, când am înțeles că este responsabilitatea noastră să construim viitorul pe care îl merităm noi și copiii noștri, am intrat în politică”

Next Story

Video Brașov. A intrat cu mașina în magazinul Sergiana! Doi pietoni au fost răniți și transportați la spital