(Foto) Brașovul ca Bucureștiul, se transformă în cazemată de borduri. Ovidiu: „Daca tot v-au plăcut bordurile supraetajate Georgică s-a gândit sa va mai ofere aceasta bucurie :)) La 50m de primarie”

Last Updated on august 24, 2020 Primarul Brașovului a preluat de la Gabriela Firea modelul de transformare a orașului în cazemată de borduri. Borduri peste borduri pe Aleea de sub Tâmpa, acum și lângă Primărie.

Pe Grupul de Facebook Brașovul Civic, Ovidiu B. a scris: „Daca tot v-au placut bordurile supraetajate Georgica s-a gandit sa va mai ofere aceasta bucurie :)).
La 50m de primarie”
(Foto) Brașovul ca Bucureștiul, se transformă în cazemată de borduri. Ovidiu: „Daca tot v-au plăcut bordurile supraetajate Georgică s-a gândit sa va mai ofere aceasta bucurie :)) La 50m de primarie” 1

Ionela M.: Pentru a evita inflamarile si presupunerile: in zona a fost un accident, probabil in noaptea de vineri spre sambata. Zic asta pentru ca sambata dimineata la prima ora asa arata zona.
(Foto) Brașovul ca Bucureștiul, se transformă în cazemată de borduri. Ovidiu: „Daca tot v-au plăcut bordurile supraetajate Georgică s-a gândit sa va mai ofere aceasta bucurie :)) La 50m de primarie” 2

Maria B.: Ionela Melnic exact asa arată o zonă unde o freză a scos bordurile vechi și se pun altele noi și, inevitabil apare necesitatea de dublare și apoi de asfaltare. Din păcate mulți naivi au impresia ca intențiile sunt bune

Paul Ciocan: Dar în această chestiune sunt câteva lucruri de spus:
1. Și înainte de aceste intervenții exista un “zid” de borduri cu 2 și chiar 3 rânduri de borduri puse una peste alta. Mai jos poza doveditoare, print-screen după Street View.

2. Acea diferența de nivel invocată de Ilie Alexandru se datorează creării unui acces mai lin pentru mașinile ce doresc sa parcheze in fata SIF (asta deși SIF dispune și de alte locuri de parcare și deși acolo nu incap oricum multe mașini – probabil doar Fercala și încă 2-3 directori.

(Foto) Brașovul ca Bucureștiul, se transformă în cazemată de borduri. Ovidiu: „Daca tot v-au plăcut bordurile supraetajate Georgică s-a gândit sa va mai ofere aceasta bucurie :)) La 50m de primarie” 3 (Foto) Brașovul ca Bucureștiul, se transformă în cazemată de borduri. Ovidiu: „Daca tot v-au plăcut bordurile supraetajate Georgică s-a gândit sa va mai ofere aceasta bucurie :)) La 50m de primarie” 4

La fel anexez că dovada imaginile Google care arata zona din care trotuarul este in mod special inaltat

Previous Story

Brașov. Gruia Hilohi: „<< Podul de la Fartec >> Construit: martie 1969 – septembrie 1970 (1 an şi 6 luni) Reparat: octombrie 2011 (începutul lucrărilor de consolidare a stâlpilor) – septembrie 2020 (9 ani)”

Next Story

Brasov. A murit actorul Marius Cisar. Mesajul Teatrului Sică Alexandrescu