Brașov. Un șofer drogat implicat într-un accident pe strada Nicolae Titulescu

Last Updated on august 25, 2020 Potrivit IPJ Brașov, luni după-amiază, pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, care au intrat coliziune față-spate.

În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La testarea cu aparatul DrugTest, în cazul unuia dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 23 ani, rezultatul a fost pozitiv, anunță realitateadebrasov.net.

Brașov. Un șofer drogat implicat într-un accident pe strada Nicolae Titulescu 1

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în corp.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Previous Story

Foto Brașov. Spitalul Regional, după 5 ani, are poze. Construcția va dura 20 de ani ca la Aeroport? George Scripcaru: „Proiectul Spitalului Regional avansează cu pași concreți”

Next Story

(Foto/Video) Alex: „Brașovul devine port. Este clar ! Au renunțat la autostrada și aeroport”