Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Sala Polivalentă mai scumpă decât Aeroportul?! Mihai Codruț Nanu: „Cum a evoluat devizul Sălii Polivalente din mlaștina de la Șprenghi”:

Brașov. Sala Polivalentă mai scumpă decât Aeroportul?! Mihai Codruț Nanu: „Cum a evoluat devizul Sălii Polivalente din mlaștina de la Șprenghi”:

Last Updated on august 21, 2020 Primarul George Scripcaru propune construcția unei Săli Polivalente, în mlaștină, mai scumpă decât Aeroportul Brașov! Costul Sălii Polivalente a plecat de la 20 de milioane de euro iar acum a ajuns la 83 de milioane de euro! Până se întoarce proiectul de al București sare de 100 de milioane de euro. Pentru Aeroport, cu greu, s-au găsit vreo 50-60 de milioane de euro. Spre comparație, Sala Polivalentă din Cluj a costat 20 de milioane de euro, ați văzut ce frumos arată.

Mihai Codruț Nanu: „Cum a evoluat devizul Sălii Polivalente din mlaștina de la Șprenghi:

Brașov. Sala Polivalentă mai scumpă decât Aeroportul?! Mihai Codruț Nanu: „Cum a evoluat devizul Sălii Polivalente din mlaștina de la Șprenghi”: 1

2️⃣0️⃣ milioane de euro ▶️ 19 Iulie 2018
Sursa: https://adevarul.ro/…/cum-arata-sala-polivalenta…/index.html

4️⃣6️⃣ milioane de euro ▶️ 2 Martie 2020
Sursa: https://www.bizbrasov.ro/…/polivalenta-de-46-de-milioane-d…/

7️⃣0️⃣ milioane de euro ▶️ 16 lulie 2020
Sursa: https://www.bizbrasov.ro/…/transformarea-de-peste-70-de-mi…/

8️⃣3️⃣,5️⃣ milioane de euro ▶️ azi, 20 August 2020
Sursa: https://brasovmetropolitan.ro/…/primaria-brasov-a-predat-p…/

Dacă o ținem așa, la anul va depăși 100 de milioane de euro, iar peste 4 ani vom constata că e o gaură neagră de tocat bani publici unde se vor tot suplimenta lucrări de drenare a apei. După cum spun de vreo 4 luni, acea polivalenta nu poate fi construită decât pe un deal artificial din prefabricate cu piloți forați până la rocă. Niște lucrări care vor umfla devizul pana la 30% în plus”.

PNL Brașov a aprobat joi, în ședință „de îndată“ a Consiliului Local, două proiecte de hotărâre necesare preluării ″Complex multifuncţional – Sala polivalentă, municipiul Braşov, judeţul Braşov″ de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii CNI SA. Primul dintre proiecte vizează predarea terenului viitorului obiectiv de investiții, iar cel de al doilea, aprobarea documentaţiei şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi construcției Sălii Polivalente.

Lucrările de construcţie ale sălii polivalente din Cluj, investiţie de 88 mil. lei (aproximativ 20 mil. euro) realizată de primăria Cluj-Napoca, au fost finalizate după aproape trei ani de la începerea proiectului, anunță Ziarul Financiar. 

Previous Story

Autostrada Ploiesti-Brasov, reproiectata de la zero. Deficiente grave gasite in acte

Next Story

1154 de tablete au ajuns pentru elevii din Prejmer. „Prima autoritate publică locală din județul nostru care a achiziționat dispozitive pentru educația on-line pentru TOȚI elevii din unitățile școlare din comună. Felicitări pentru implicare!”