Brașov. Rata mortalității din secția ATI de la Spitalul Județean este de 43,5%.

Last Updated on august 11, 2020 Dacă nu vrei să porți mască, trebuie să știi că rata de mortalitate la secția de Terapie Intensivă COVID-19 de la Spitalul Județean Brașov este de 43,5%.

Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență, Cătălin Mișarcă, a prezentat situația secției de Terapie Intensivă COVID-19 de la unitatea medicală pe care o conduce, anunță realitateadebrasov.net.

Brașov. Rata mortalității din secția ATI de la Spitalul Județean este de 43,5%. 1

154 de pacienți de pacienți infectați cu coronavirus au fost internați, până în prezent, în secția ATI de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. De la debutul pandemiei, aici s-au înregistrat 67 de decese.

Asta înseamnă un procent al mortalității de 43,5%. Conform directorului Cătălin Mișarcă, media națională a mortalității la Terapie Intensivă este de 60%. În total, 124 de persoane au murit în județul nostru din cauza infectării cu coronavirus

Previous Story

Medicul Dan Grigorescu: „Cum poate fi numit un primar care consideră că cele două ditamai blocuri cu structură de D+P+E1+E2+M (aflate deja la stadiul de D+P+E1+E2) pot fi numite “vile turistice”, când ele sunt compuse din apartamente deja scoase la vânzare de către investitor?”

Next Story

Foto/Video. Cum arată interiorul Aeroportului Brașov. „Mulţi spun că nu ne vor lăsa cei din Bucureşti să îl facem. Acest aeroport va fi funcţional. Va fi un aeroport de pasageri”