Brașov. George Scripcaru va pierde alegerile, spune Cozmin Gușă. „Am avut timp ieri să studiez mai multe sondaje ale PSD și PNL realizate în ultima săptămână …”

Last Updated on august 27, 2020 Cozmin Gușă profețește căderea lui George Scripcaru din cauza valului urban care s-a ridicat împotriva PNL și PSD. Avantaj USR-Plus, cu Allen Coliban candidat. Așa se explică de George Scripcaru s-a activat și a renunțat la tăcerea electorală care i-a adus mandatul anterior.

Cozmin Gușă, citat de stiripesurse.ro: „Am avut timp ieri să studiez mai multe sondaje ale PSD și PNL realizate în ultima săptămână, iar ceea ce v-anunțam în urmă cu ceva vreme se confirmă: impunerea ca și candidat la București a lui Nicușor Dan a generat în marile orașe o emulație în favoarea candidaților USR-PLUS, care-i așează în postura de alternative, ba chiar cu șanse reale de a câștiga, (…)

Brașov. George Scripcaru va pierde alegerile, spune Cozmin Gușă. „Am avut timp ieri să studiez mai multe sondaje ale PSD și PNL realizate în ultima săptămână ...” 1

A doua știre este însă cea legată de problemele pe care LuCOVID le-a creat astfel chiar propriilor fiefuri electorale, după cum urmează:

La Timișoara, Brașov și Alba-Iulia candidații USR-PLUS au ajuns la un scor similar cu cei ai PNL, dar pe un trend crescător, ceea ce înseamnă că vor reuși probabil să-i detroneze pe liberali; VICTIMELE PREMEDITATE ALE LUI LuCOVID se numesc în acest caz Nicolae Robu, George Scripcaru și Mircea Hava (candidat PNL este vice-primarul lui)!

La Cluj Napoca și Iași pluseriștii au depășit 25%, ceea ce e mult în comunități dominate autoritar de către Boc sau Chirica, și le va cauza probleme în plus”.

Previous Story

S-a lansat licitația pentru o bucățică de 5,1km din autostrada Ploiești-Comarnic-Brașov. Cătălin Drulă: „O grabă electorală (ultima dată a făcut-o Ponta) care poate afecta toată dezvoltarea proiectului mare A3 Ploiești-Brașov. Detaliat”:

Next Story

Video Brașov. Cum arată noul spital modular de la Județean. Raed Arafat și Ludovic Orban au venit în inspecție