Brașov. Candidatura lui Aristotel Căncescu, respinsă și de Tribunal

Last Updated on august 22, 2020 Aristotel Căncescu nu a avut noroc nici la Tribunal cu candidatura. Partidul care-l susține a depus liste de semnături dar fără să specifice pentru cine.

Tribunalul Brașov a respins contestaţia formulată de Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor împotriva Hotărârii nr. 42/19.08.2020 a Biroului Judeţean de Circumscripţie nr. 8 Braşov – privind respingerea candidaturii lui Aristotel Căncescu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov. ALDE poate contesta decizia Tribunalului Brașov până în data de 22.08.2020, ora 14.00, la Curtea de Apel Braşov, anunță  brasovmetropolitan.ro.

Brașov. Candidatura lui Aristotel Căncescu, respinsă și de Tribunal 1

Candidatura lui Aristotel Căncescu a fost respinsă de Biroul Electoral Județean Brașov pe motiv ca pe mai multe tabele cu semnături de susținere nu era menționat numele candidatului.

Previous Story

Foto Brașov. Corneliu Teposu: „Orașul fără reguli. Parcările sunt delimitate clar, dar șoferii parchează exact așa cum vor: unii cu bun simț, alții așa cum le vine mai ușor. Patru lucruri se pot constata în aceste poze”:

Next Story

Foto Brașov. De ce? Horia: „Aseară, la ora 10:00 în Piata Unirii se asfalta… După ce s-au plătit 4 mil EUR ca să se “îmbrace” Piața în piatră cubică s-a hotărât, cu acord de la Primăria Municipiului Braşov  ca strada să fie asfaltată”