Brașov. A murit medicul Alexandru Grigoriu, răpus de o maladie nemiloasă

Medicul Alexandru Grigoriu a decedat miercuri, răpus de o maladie nemiloasă. El a fost manager al Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov.Avea 63 de ani.

În decursul timpului, acesta s-a aflat multă vreme la conducerea Direcției de Sănătate Publică Brașov și a Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie (SPCN) Brașov. A fost primul medic brașovean cu un master în managementul sănătății, absolvit la Universitatea John Hopkins din SUA, potrivit brasovmetropolitan.ro.

Brașov. A murit medicul Alexandru Grigoriu, răpus de o maladie nemiloasă 1

Onelia Pescaru: „Doctorul Ioan Alexandru Grigoriu pleacă prematur dintre noi, doborât de boală și de tristețe. Cu boala lupta, demn, de ani buni. Și, dacă nu era tristețea, o mai ducea mult și bine. Doctorii de suflete sunt și ei oameni. Îi vindecă pe alții, dar deseori sunt mai vulnerabili ca pacienții lor. (…)

Dr. Ioan Alexandru Grigoriu, medic primar psihiatru si doctor in stiinte medicale , fost șef DSP Brasov- 5 ani, fost manager Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie (SPCN) din Brasov- 12 ani … Da, SPITALUL a fost viața și casa lui.
Îmi pare atât de rău, Doctore….”