Brașov – 5389 de lei, Cluj 3596 de lei, bani cheltuiți pentru fiecare persoană carantinată, suspectă de coronavirus

Last Updated on august 12, 2020 Brașovul nu prea s-a uitat la bani când a fost vorba d cheltuieli pentru persoanele carantinate, suspecte de coronavirus.  București, Brașov și Giurgiu sunt județele care au cheltuit cei mai mulți bani pentru o persoană carantinată.

Capitala a cheltuit 5462 de lei pentru carantinarea unei persoane suspecte de infectare cu coronavirus, Brașov – 5389 lei, Giurgiu – 4491 lei, iar Timiș (4297 lei). Celelalte județe au cheltuit sub 4000 de lei/persoană carantinată, anunță Ziarul Incomod, preluat de g4media.ro.

 Brașov – 5389 de lei, Cluj 3596 de lei, bani cheltuiți pentru fiecare persoană carantinată, suspectă de coronavirus 1

Buzău (3156 lei), Vâlcea (3115 lei) și Covasna (3065 lei) sunt județele care au cheltuit cei mai puțini bani pentru carantinarea suspecților de COVID-19, dintre cele care au depășit media națională.

În rândul județelor care au cheltuit mai mulți bani decât media la nivel de țară mai sunt alte 17: Gorj, Prahova, Tulcea, Brăila, Bacău, Satu Mare, Sălaj, Alba, Cluj, Sibiu, Suceava, Dâmbovița, Neamț, Arad, Dolj, Ilfov și Ialomița.

București, Brașov și Giurgiu sunt județele care au cheltuit cei mai mulți bani pentru o persoană carantinată, conform informațiilor publicate de Ziarul Incomod . Capitala a cheltuit 5462 de lei pentru carantinarea unei persoane suspecte de infectare cu coronavirus, Brașov – 5389 lei, Giurgiu – 4491 lei, iar Timiș […]

Previous Story

Allen Coliban: „În 16 ani de administrație Scripcaru, singurul sport de performanță care se mai face în Brașov este Corupția. De ce să mai ai nevoie de fotbal, handbal sau, mai nou, polo, când poți să ai o echipă de tâlhari care sifonează banii sportivilor în propriile buzunare?”

Next Story

Foto Brașov. Kinga Mihaly: Tâmpa s-a transformat într-o imensă scrumieră, loc unde-si scuipă cojile de semințe, unde-si aruncă tot ce le e greu să ducă la un coș de gunoi(în oraș) și unde-si etalează cei 7 ani de acasă…