Brașov. 120 de persoane decedate din cauza COVID, 607 persoane aflate în carantină la domiciliu

Last Updated on august 6, 2020 La Brașov continuă infectările cu coronavirus. S-a ajuns la 3.413 persoane infectate de la începutul pandemiei, 91 la ultima raportare.

Instituția Prefectului Județul Brașov: „BRAȘOV. BULETIN INFORMATIV 05.08.2020.
Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor centralizate astăzi de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică privind COVID-19 în județul Brașov se prezintă astfel:

Brașov. 120 de persoane decedate din cauza COVID, 607 persoane aflate în carantină la domiciliu 1

■ 2098 pacienți declarați vindecați
■ 431 pacienți internați în spitale
■ 607 persoane aflate în carantină la domiciliu

■ 0 persoane aflate în carantină instituționalizată

■ 120 persoane decedate

Previous Story

Brașov. Tudor Benga: „Sunt tot vreo 15 ani de când Scripcaru e primar. Alți circa 15 din ultimii douăzeci, județul a fost moșia lui Căncescu. Și sunt 30 de când nu reușim să scăpăm de PSD. Toți – PDL, PNL, PSD – au construit rețele politice clientelare…Brașovul, fără îndoială, s-a dezvoltat, însă ecartul dintre noi și Cluj sau Timiș, Sibiu sau Oradea, s-a mărit. Niciunul dintre marile proiecte ale Brașovului, de la autostradă la aeroport, de la spital la polivalentă, nu este astăzi gata, deși mai toate ni se promit de mai bine de 15 ani”

Next Story

Brașov: Mihai Nanu: „După ce au introdus obligativitatea purtării măștii pe Republicii, pe Mureșenilor se călca lumea în picioare pe trotuarele alea înguste. Acolo nu umblă virusul”