Boroda George: „Știam că Stupiniul a fost abandonat de administrația Scripcaru dar nu mi-am imaginat ca poate fi atât de grav. Fără canalizare, fără apă curentă dar plătitori de taxe cu îndatoriri egale ca și ceilalți cetățeni ai orașului. Cu drumuri sparte și nereparate de ani de zile, speranța…”

Last Updated on august 12, 2020 Locuitorii din Stupini se roagă de ani de zile de George Scripcaru să le facă o amârâtă de canalizare. Nu vrea, nu se pricepe, încă nu s-a stabilit.

Boroda George: „Azi am fost in Stupini, alături de Allen Coliban și colegii si colegele din Alianța USR PLUS.
Știam că acest cartier a fost abandonat de administrația Scripcaru dar nu mi-am imaginat ca poate fi atât de grav.
Fără canalizare, fără apă curentă dar plătitori de taxe cu îndatoriri egale ca și ceilalți cetățeni ai orașului.
Cu drumuri sparte și nereparate de ani de zile, speranta de a vedea o schimbare reală e din ce în ce mai firavă. Unii oameni au început sa-si repare drumurile singuri , fără să mai apeleze la autorități.

Boroda George: „Știam că Stupiniul a fost abandonat de administrația Scripcaru dar nu mi-am imaginat ca poate fi atât de grav. Fără canalizare, fără apă curentă dar plătitori de taxe cu îndatoriri egale ca și ceilalți cetățeni ai orașului. Cu drumuri sparte și nereparate de ani de zile, speranța...” 1

În Stupini se intamplă și un paradox, unul care arată nivelul de incompetență al administrației Scripcaru.

Nu există canalizare si apă curentă și dacă îți faci o casă exista riscul sa nu o poti intabula pentru că există o Hotărâre de Consiliu Local care interzice intabularea imobilelor fără aceste două utilități. În plus, există și o inițiativă legislativă in acest sens.
Practic , pentru că cei din primarie și de la Compania APA nu sunt in stare să facă aceste investiții, proprietarii de terenuri care își fac case nu le pot intabula și nu pot astfel deveni proprietari pe casele lor !

Și, la lăsarea serii, am vazut pe pielea mea ce înseamnă să locuiești intr-un cartier în care niciodată nu s-a stropit cu solutie împotriva tanțarilor. E greu sa te bucuri de cartierul tau când dacă stai afara țântarii mușcă sălbatic de oriunde apucă.

Toate aceste probleme trebuiesc a fi adresate.
În 27 Septembrie avem ocazia să schimbăm delăsarea și să o dăm pe munca și implicare.
#ColibanPrimar”

Previous Story

Radu Hossu: „Intru în politică! În ultimele zile zona asta USR-PLUS a fost intimidată la Brașov din ce în ce mai pe față. De la antreprenori, la simpli membri de partid. Am aflat informațiile astea din surse sigure, ba chiar am văzut eu dovezile a ceea ce spun. Semnale de tip mafiot transmise de o zonă a opoziției USR-PLUS”

Next Story

Anunț OFICIAL. Oktoberfest Brașov doar în 2021