Brașov. Allen Coliban: „Pute din nou a de toate. A ouă clocite, a găinaț, a materiale toxice arse necorespunzător. În tot acest timp, Scripcaru dă cu șprayul știrilor pozitive peste duhoarea care a acoperit orașul. Cum că de la groapa nu mai pute. Cum că Brașovul e un exemplu de …”

Last Updated on august 24, 2020 George Scripcaru pare să nu aibă probleme la votul din 27 septembrie. Știe că și intoxicați zi de zi, sunt mulți brașoveni care-l vor vota, dând vina pe putoare pe oricine altcineva, dar nu pe el. E dreptul lor să se sufoce și să se îmbolnăvească zi de zi și să nu aibă nicio speranță că mirosul va dispărea. Dacă primarul dorea, rezolva problema de 10 ani. De ce să votezi pe cineva ca Allen Coliban care poate rezolva problema când poți să mai stai ani și ani să respiri aer toxic?

Allen Coliban (USR/Plus): „Au fost voci care mi-au spus că am fost prea dur când am spus că Pute la Brașov.
Când începusem să cred că poate am exagerat, primarul Brașovului a sărit în ajutorul meu.

Brașov. Allen Coliban: „Pute din nou a de toate. A ouă clocite, a găinaț, a materiale toxice arse necorespunzător. În tot acest timp, Scripcaru dă cu șprayul știrilor pozitive peste duhoarea care a acoperit orașul. Cum că de la groapa nu mai pute. Cum că Brașovul e un exemplu de ...” 1

Acum pute la pătrat.

În ultimele 3 zile mi-au scris o mulțime de brașoveni din Astra, Triaj, Craiter, Florilor, Bartolomeu. Toți, la unison “Allen, pute foarte tare în cartier. Nu putem deschide geamurile…”.

Da, pute din nou a de toate. A ouă clocite, a găinaț, a materiale toxice arse necorespunzător.
În tot acest timp, Scripcaru dă cu șprayul știrilor pozitive peste duhoarea care a acoperit orașul. Cum că de la groapa nu mai pute. Cum că Brașovul e un exemplu de gestionare a problemelor legate de groapa de gunoi. Și că de acolo nu mai miroase nimic. Cum că scoate Scripcaru, cu tot cu Consiliul lui Local și cu autoritățile din subordine, poluatorii industriali din oraș.

Cu cât ne apropiem de alegeri, cu atât pute mai tare. A disperare și a promisiuni deșarte.

Mâine, sunt în Triaj cu live-ul pe Facebook. La groapa de gunoi (Fundătura Hărmanului, ora 19.00). Hai să discutăm acolo despre mirosuri.

PS: Am inițiat Legea Mirosurilor tocmai din cauza problemelor din Brașov. A trecut de Parlament. Ca să înțelegem cu toții situația cu ea. La fel ca orice altă lege, are nevoie de 180 de zile pentru stabilirea normelor de aplicare. În consecință, sper ca de la finalul anului 2020 să putem da amenzi celor care ne gazează la propriu în Brașov.

Hai să facem din Pute la Brașov, PUTEM la BRAȘOV. Să-l schimbăm pe primarul care ne-a transformat orașul în gunoi, cu primarul alături de care câștigăm. Noi. Toți”.

Previous Story

Brasov. A murit actorul Marius Cisar. Mesajul Teatrului Sică Alexandrescu

Next Story

(Foto) Brașovul inundat. Iar. Tu ai sta 12 ani să te inunzi în casă la fiecare ploaie?