Accident Brașov. Pieton lovit de mașină. Paul: „În schimb zvonurile vorbesc despre o mamă ce avea un cărucior cu un mic copil (câteva luni) lovită de o mașină ce circula pe banda 2 și care nu a oprit deși mașina de pe prima banda oprise”

Last Updated on august 20, 2020 O persoană a fost accidentată de un autoturism, miercuri seară, în timp ce traversa strada Carpaților, din Brașov.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Paul Ciocan a scris: „Miercuri încă un pieton a fost lovit pe o trecere de pietoni din Brașov. (…)

Accident Brașov. Pieton lovit de mașină. Paul: „În schimb zvonurile vorbesc despre o mamă ce avea un cărucior cu un mic copil (câteva luni) lovită de o mașină ce circula pe banda 2 și care nu a oprit deși mașina de pe prima banda oprise” 1

În schimb zvonurile vorbesc despre o mamă ce avea un cărucior cu un mic copil (câteva luni) lovită de o mașină ce circula pe banda 2 și care nu a oprit deși mașina de pe prima banda oprise.

Asta e orașul care te omoară! Își omoară bătrânii, își omoară copii. Și da, nu e numai vina lui Scripcaru, e și vina acelora dintre voi care vor strâmba din nas la ce voi zice în continuare:

SINGURA SOLUȚIE E REVENIREA LA INTERSECȚII SEMAFORiZATE!”

Previous Story

Brașov. Trei echipaje de Poliţie pentru a calma un braşovean fără mască în Piața Sfatului

Next Story

Făgărașul și-a anunțat „independența” față de Brașov. Atrage direct 2 miliarde de euro, fonduri europene. Primarul Gheorghe Sucaciu: „A sosit momentul mult așteptat de mai multe primării din județele Brașov și Sibiu. Sunt bucuros să vă anunț că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ITI Microregiunea Ţara Făgăraşului, înființată la inițiativa Primăriei Făgăraș, a fost inclusă în Programul Național Pilot de Descentralizare prin dezvoltarea teritorială integrată ITI”