Va redeschide Scripcaru școlile din Brașov? Iohannis: „Dacă un primar spune că nu are soluții pentru deschiderea școlii, atunci nu văd de ce ar candida în continuare pentru poziția de primar”

Last Updated on august 14, 2020 Semne mari de întrebare privind redeschiderea școlilor din Brașov. Momentan nu sunt informații oficiale dacă se pot redeschide în siguranță, câți elevi vor fi în clasă.

La Cluj s-a stabilit deja cum se va începe anul școlar. Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Marinela Marc, a declarat că 100 de școli din județul Cluj vor deschide anul școlar cu prezența fizică integrală zilnică la cursuri, iar 108 școli, prin rotație, anunță clujcapitală.ro.

Va redeschide Scripcaru școlile din Brașov? Iohannis: „Dacă un primar spune că nu are soluții pentru deschiderea școlii, atunci nu văd de ce ar candida în continuare pentru poziția de primar” 1

Klaus Iohannis, citat de edupedu.ro: “Dacă un primar spune că nu are soluții pentru deschiderea școlii, atunci nu văd de ce ar candida în continuare pentru poziția de primar. Nu este posibil să stabilim de la București dacă într-o școală din Brăila sau din altă parte poate să înceapă anul școlar în condiții bune sau nu.

În plan local, întotdeauna se găsesc soluții dacă se dorește să se găsească soluții. Provocarea acum pentru primari și consilii locale este să găsească soluții în fiecare județ și în fiecare localitate pentru ca acolo copiii să meargă la școală în condiții de siguranță”

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „Ieri am înțeles că nu mă bat cu Scripcaru. Mă bat cu frica pe care a băgat-o în oameni administrația lui. Voluntarii care strâng semnături pentru candidatura mea sunt filmați, monitorizați de către autoritățile aflate, nu-i așa, în slujba boierului local Scripcaru, nu a cetățeanului plătitor de taxe. Deși am avut o …”

Next Story

Brașovul, lider în România la tăierile ilegale de lemn! Cele mai multe dosare penale din țară!