Video Brașov. Proprietarii de terase îi asigură pe clienți: Focarele COVID-19 nu sunt în zona restaurantelor

(Last Updated On: July 2, 2020)

Autoritățile tot anunță cazuri de infectare cu coronavirus la Brașov dar nu anunță și unde sunt focarele. Astfel că primii loviți sunt proprietarii restaurantelor. Aceștia au transmis un video prin care spun că focarele de coronavirus nu sunt în restaurante, la ei totul este sigur.

Unele mese de pe terasele din Braşov au rămas goale după ce oamenii s-au speriat de creşterea numărului de cazuri de coronavirus. Oraşul de la munte este pe locul trei la număr de îmbolnăviri, după Suceava şi Bucureşti, cu peste 1400 de pacienţi, anunță stiripesurse.ro.

Video Brașov. Proprietarii de terase îi asigură pe clienți: Focarele COVID-19 nu sunt în zona restaurantelor 1

Oana Coantă are un bistro în care foloseşte doar produse locale. Spune că focarele nu sunt în centrul Braşovului, ci în satele alăturate. Ea încearcă să-şi salveze afacerea şi i-a înarmat pe ospătari cu măşti şi mănuşi.

„Focarele nu sunt din zona restaurantelor, ele sunt la căminele de bătrâni şi satele limitrofe Braşovului, unde este populaţie multă. Noi suntem în regulă şi nu de aici vine problema”, susţine Oana Coantă.

Întrebată dacă are un mesaj pentru ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, aceasta a răspuns: „Rugăm să fie atent exact la ce spune pentru că orice cuvânt spus din poziţia publică are un impact şi este păcat să ne batem joc de oameni şi de munca lor şi să creăm panică dacă nu e cazul”.

Vezi aici Video:

Epidemia le-a adus proprietarilor de terase pierderi de 80%.