(Video) Brașov. Poliția a închis restaurantul care a organizat o petrecere cu lăutari la Prejmer

Last Updated on iulie 5, 2020 Vineri seara a avut loc o petrecere în aer liber la un restaurant din Prejmer, la care au participat sute de persoane, fără măști, fără să respecte regulile de distanțare. Restaurantul a fost închis după un control fulger al Poliției și al inspectorilor OPC.

„În urma activităților de verificare, politistii din cadrul Inspectoratului de poliție Judetean Brasov – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice si Serviciul Ordine Publică, au aplicat amenzi contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19 și a OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 11.500 lei.

(Video) Brașov. Poliția a închis restaurantul care a organizat o petrecere cu lăutari la Prejmer 1

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale și de către celelalte instituții participante la activitățile de verificare, conform competentelor.
De asemenea, a fost dispusă măsura opririi temporare a activității societății în cauză”, anunță IPJ Brașov, potrivit Biz Brașov.

Vezi aici Video cu petrecerea:

Comisarii OPC au găsit zeci de kilograme de alimente expirate, depozitate neconform și fără elemente de identificare. Toate produsele alimentare cu probleme, care reprezentau un adevărat pericol pentru consumatori, au fost distruse!

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Previous Story

Brasov: Fără distanțare, fără măști. Zeci de persoane s-au înghesuit ieri seară la un concert al Vlăduței Lupău în Prejmer.

Next Story

Priviți Brașovul! În cele 4 județe “roșii” nu mai e loc in secțiile ATI, bolnavii sever/critic sunt transferați către alte județe. A început „eliberarea” asimptomaticilor din spitale