Șeful OPC Brașov, infectat cu coronavirus! ,,Sunt la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, cu perfuzii”

Last Updated on iulie 22, 2020 Sorin Susanu, șeful de la Protecția Consumatorului Brașov, a fost internat în spital după ce a fost depistat cu coronavirus.

Sorin Susanu a confirmat, pentru brasovtv.com, informația. „Sunt la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, cu perfuzii.”

Șeful OPC Brașov, infectat cu coronavirus! ,,Sunt la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, cu perfuzii” 1

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică din Brașov fac, potrivit procedurilor, ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților.

Susanu a ajuns aici după ce s-a simțit tot mai rău în ultima perioadă. El s-a arătat revoltat de faptul că, în timp ce unii „luptă” pe internet răspândind informații false că nu ar exista coronavirusul și epidemia, cei care chiar sunt în prima linie au de suferit, atât ei, cât și familiile lor, anunță Realitatea de Brașov. 

Previous Story

8 străzi din Brașov nu vor avea apă marți, 21 iulie

Next Story

Foto Brașov. Actorul Marius Popa la un pas să fie spulberat de tren. „Prin parbrizul făcut cioburi văd că cea mai sumbră presupunere a mea se adeverește: vine trenul. Nu găsesc mânerul de deschis portiera. Fiind atât de avariată, printre cioburi, plastic și fier, nimic nu era la locul lui. Super! Iată-mă într-o poziție de șah în care am intrat ca fraierul. Încerc să …”