PSD Brașov acuzat de minciună. Radu Hossu: „Au pus niște corturi PSD-ul în Brașov ca să adune semnături, cam de acum o lună. Pentru creșterea obligatorie a pensiei de la 1 Septembrie. Fostul prefect Marian Rasaliu a anunțat azi: am strâns peste 40.000 de semnături. Ca să vă faceți o imagine de cât de mare este minciuna, USR a strâns la Brașov 14.000 la FărăPenali în aproximativ 2 luni”

Last Updated on iulie 27, 2020 PSD Brașov este acuzat de minciună după ce a anunțat că a strâns în câteva zile, în plină pandemie, 40.000 de semnături pentru majorarea pensiilor.

Radu Hossu: „Au pus niște corturi PSD-ul în Brașov ca să adune semnături, cam de acum o lună. Pentru creșterea obligatorie a pensiei de la 1 Septembrie.

PSD Brașov acuzat de minciună. Radu Hossu: „Au pus niște corturi PSD-ul în Brașov ca să adune semnături, cam de acum o lună. Pentru creșterea obligatorie a pensiei de la 1 Septembrie. Fostul prefect Marian Rasaliu a anunțat azi: am strâns peste 40.000 de semnături. Ca să vă faceți o imagine de cât de mare este minciuna, USR a strâns la Brașov 14.000 la FărăPenali în aproximativ 2 luni” 1
(foto: brasovmetopolitan.ro)

Fostul prefect Marian Rasaliu a anunțat azi: am strâns peste 40.000 de semnături.

Ca să vă faceți o imagine de cât de mare este minciuna, USR a strâns la Brașov 14.000 la FărăPenali în aproximativ 2 luni, pe un subiect care era pe val, era în mijlocul agendei publice, despre care toată lumea vorbea: corupția și politicienii săi.

Mai mult, pe USR-iști îi vedeai la corturi. Te agasau, nu te agasau, îți plăceau, nu-ți plăceau, erau acolo zi și noapte să strângă semnăturile pentru campania lor.

Și acum vine Marian Rasaliu și spune 40.000 semnături într-o lună. Cum? Din pix.

Bă, da’ chiar nu vă e puțin rușine? Nu aveți pe cineva care să vă facă o analiză de impact comunicațional? Nu de alta, dar cu numărul ăsta ridicol, nu vă ia nimeni în serios”.

Previous Story

Procuror din Brașov în echipa Laurei Codruța Kovesi. Va reprezenta România în Parchetul European

Next Story

Brașov. Mihai Nanu, candidat independent: „Pentru cine e interesat, vă prezint planul meu în 7 puncte pentru Bartolomeu și Avantgarden. Unele proiecte le-am demarat împreună, aici pe grup și sunt rodul dorinței noastre de implicare în creșterea calității vieții acestei comunități”