Ministrul Sănătății, explicație ciudată de ce Brașovul are multe persoane infectate cu coronavirus

Last Updated on iulie 17, 2020 Explicații ciudate din partea ministrului Sănătății privind numărul mare de infectări cu coronavirus din Brașov. El spune că se testează mult, de asta sunt și multe cazuri. Dacă nu s-ar testa brașovenii nu ar mai infectați? Păi să nu se mai testeze deloc dacă asta este soluția de a reduce focarele de coronavirus. De când testul înseamnă vindecarea?

„Braşovul este pe locul al treilea în ceea ce priveşte numărul de cazuri, dar acest lucru trebuie pus şi pe seama numărului mare de testări (…) Nu s-a pus niciodată problema ca Braşovul sau alte localităţi să fie închise”, a declarat ministrul potrivit bzb.ro.

Ministrul Sănătății, explicație ciudată de ce Brașovul are multe persoane infectate cu coronavirus 1

Nu în ultimul rând, ministrul Sănătăţii le-a trimis un mesaj celor care „nu cred în coronavirus”, invitându-i să „viziteze spitalele” în care sunt internate persoane infectate. „Cei care nu cred în coronavirus ar trebui să vină alături de noi în spitale, să vadă suferinţa celor care au pierdut pe cineva drag, să vadă personal medical infectat”, a mai spus Tătaru.

Previous Story

Brașov. Alte 54 de cazuri de coronavirus. 777 la nivel național, Nou record de infectări! 757 infectați externați la cerere

Next Story

Video Brașov. O vulpe a rămas blocată într-un service auto