La Brașov va ajunge o uitate mobilă ATI oentru tratarea bolnavilor infectați cu coroanvirus

Last Updated on iulie 31, 2020 Ministrul Sănătății anunță că va tirmite la Brașov o unitate mobilă pentru tratarea celor infectați cu coronavirus. Spitalele din Brașov nu mai fac față îmbolnăvirilor.

Nelu Tătaru, citat de mytex.ro: „Ventilatoare avem, s-au şi adaptat la spitalele modulare care le avem… Sunt şi unităţile mobile de Terapie Intensivă pe care în acest moment le avem trimise către Piteşti, Prahova, Galaţi şi Timişoara.

La Brașov va ajunge o uitate mobilă ATI oentru tratarea bolnavilor infectați cu coroanvirus 1

Noi adaptăm aceste unităţi mobile, după cum ştiţi avem nişte judeţe care în acest moment au o creştere ridicată: Dâmboviţa, Argeş, Prahova, Braşov, Galaţi şi municipiul Bucureşti.

Adaptăm unităţile medicale din judeţele limitrofe şi din judeţele aflate la distanţă pentru a putea acoperi necesarul atât de paturi de terapie intensivă, ventilatoare, şi de spitale suport COVID”.

O cauză pentru numărul mare de îmbolnăviri este statul la coadă fără mască la instituțiile publice.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Claudiu a postat fotografii cu mesajul: „In loc de 2-3 clickuri pentru a te programa online, se stau ore bune in soare la care se mai adaugă și un asfalt încins + măști pe fete. Zero umbra. Aceeași problema de ani de zile…

La Brașov va ajunge o uitate mobilă ATI oentru tratarea bolnavilor infectați cu coroanvirus 2 La Brașov va ajunge o uitate mobilă ATI oentru tratarea bolnavilor infectați cu coroanvirus 3
Oare vom depăși vreodată aceasta situație?”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Șofer drogat implicat în accidentul de pe bld. Iuliu Maniu

Next Story

Cum bate Sibiul Brașovul la spital nou-nouț. Medicul Dan Grigorescu: „Brașov-Sibiu: O simplă paralelă între cum să ratezi lamentabil și cum să reușești magistral un proiect de anvergură”