Foto Brașov. Cu mare întârziere, a început construcția spitalului modular COVID în curtea Județeanului

Last Updated on iulie 16, 2020 Cu mare întârziere, Consiliul Județean Brașov a început construcția spitalului mobil pentru cei infectați cu coronavirus, în curtea Spitalului Județean.

Unitatea va dispune, printre altele, de 27 de posturi de terapie intensivă destinate bolnavilor de COVID-19 aflaţi în stare gravă. Investiţia este finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Braşov, în baza proiectului pus la dispoziţie cu titlu gratuit de Fundaţia Hera.
Foto Brașov. Cu mare întârziere, a început construcția spitalului modular COVID în curtea Județeanului 1

Foto Brașov. Cu mare întârziere, a început construcția spitalului modular COVID în curtea Județeanului 2

Adrian Veştea: „‼️ Spitalul modular Brașov a intrat de curând în faza de șantier! După obținerea tuturor avizelor necesare unei funcționări eficiente,în curtea Spitalului Județean începe să prindă contur spitalul modular, atât de necesar zilele acestea!
Foto Brașov. Cu mare întârziere, a început construcția spitalului modular COVID în curtea Județeanului 3

Foto Brașov. Cu mare întârziere, a început construcția spitalului modular COVID în curtea Județeanului 4

Foto Brașov. Cu mare întârziere, a început construcția spitalului modular COVID în curtea Județeanului 5

✅ Am vizitat astăzi şantierul spitalului modular pe care îl construim ca secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov și am constat că lucrările avansează într-un ritm bun! Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să-l avem finalizat și funcțional!

Avem nevoie de această unitate modulară, care va dispune de 27 de posturi de terapie intensivă destinate bolnavilor de COVID-19 aflaţi în stare gravă. Investiţia este finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Braşov, în baza proiectului pus la dispoziţie cu titlu gratuit de Fundaţia Hera”.

Previous Story

Brașov. 75 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus! Vezi spitalele

Next Story

Brașov. Infectați. 60 de gravide la Maternitate depistate pozitiv cu COVID, 17 copii și 7 mame la Spitalul de Copii, de la începutul pandemiei